Vlieg voordelig met Air Europa naar veel bestemmingen

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten en evt. bagagekosten.

Informatie over Air Europa

Air Europa (UX), opgericht in 1986, is de luchtvaartmaatschappij van de Spaanse toeristische groep Globalia Corporacion Empresarial S.A.. Per jaar vervoert Air Europa ongeveer 9 miljoen passagiers, wat het qua omzet betreft, tot de grootste toeristische organisatie van Spanje maakt.

Aanbiedingen van Air Europa

Op zoek naar aanbiedingen van Air Europa? We hebben de populairste aanbiedingen van Air Europa voor je op een rij gezet. Zo weet je zeker dat je geen voordelige tarieven mist.
Bekijk de aanbiedingen >>

Bestemmingen van Air Europa

Benieuwd naar welke bestemmingen Air Europa vliegt? We hebben een overzicht van de top 10 populairste bestemmingen voor je op een rij gezet.
Bekijk de bestemmingen>>

Check-in & bagage bij Air Europa

Iedere airline heeft andere voorwaarden voor check-in en bagage. Het is dus goed om vooraf te kijken of je verplicht online in moet checken, vanaf wanneer je online in kan checken en wat de regels voor bagage zijn.
Lees meer over check-in en bagage>>

Overige informatie Air Europa

Toeslagen

Net als iedere luchtvaartmaatschappij kent ook Air Europa de nodige toeslagen. Voorkom vervelende verrassingen en neem de toeslagen goed door als je reist met Air Europa.

Air Europa Frequent Flyer Programma

Air Europa is een volwaardig lid van de Sky Team alliantie en gebruikt als Frequent Flyer Programma het spaarprogramma Flying Blue van Air France/KLM. Tevens kunnen de Business class passagiers van Air Europa op Schiphol gebruik maken van de KLM Crown Lounges.

Vervoersvoorwaarden

Elke luchtvaartmaatschappij hanteert eigen vervoersvoorwaarden, waarin de rechten en plichten van de luchtvaartmaatschappij en haar passagiers zijn vastgelegd. Deze voorwaarden zijn voor jou - als passagier - van belang in geval van bijvoorbeeld vluchtvertraging en zoekgeraakte bagage. Voor de vervoersvoorwaarden van Air Europa verwijzen we je naar hun website.

Bezoek de website van Air Europa

Meer airlines:

Mis geen aanbiedingen meer

We zijn er voor jou!

Je ontvangt je e-ticket(s)
binnen 5 min.

Altijd € 10 korting
op je volgende boeking

Wij staan 365 dagen
per jaar voor je klaar

Jouw reisagent
sinds 1989