Vlieg voordelig met Delta Air Lines

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten en evt. bagagekosten.

Informatie over Delta Air Lines

Delta Air Lines is een Amerikaanse luchtvaartmaatschappij die in 1928 is opgericht. Het hoofdkwartier bevindt zich in New York. Delta Air Lines is lid van de SkyTeam-alliantie, een bondgenootschap van internationale luchtvaartmaatschappijen.

Inmiddels is Delta Air Lines uitgegroeid tot een van ‘s werelds toonaangevende airlines. De vloot van Delta Air Lines bestaat uit meer dan 800 toestellen met onder andere de Boeing B757-400 en de Airbus A320-200. De luchtvaartmaatschappij voert meer dan 15.000 vluchten per dag uit over meer dan 300 bestemmingen. Het team van Delta Air Lines van meer dan 80.000 ervaren professionals helpt in totaal 180 miljoen passagiers naar hun bestemming, en dat op een veilige manier.

Aanbiedingen van Delta Air Lines

Op zoek naar aanbiedingen van Delta Air Lines? We hebben de populairste aanbiedingen van Delta Air Lines voor je op een rij gezet. Zo weet je zeker dat je geen voordelige tarieven mist.
Bekijk de aanbiedingen >>

Bestemmingen van Delta Air Lines

Benieuwd naar welke bestemmingen Delta Air Lines vliegt? We hebben een overzicht van de top 10 populairste bestemmingen voor je op een rij gezet.
Bekijk de bestemmingen>>

Check-in & bagage bij Delta Air Lines

Iedere airline heeft andere voorwaarden voor check-in en bagage. Het is dus goed om vooraf te kijken of je verplicht online in moet checken, vanaf wanneer je online in kan checken en wat de regels voor bagage zijn.
Lees meer over check-in en bagage>>

Overige informatie Delta Air Lines

Toeslagen

Net als iedere luchtvaartmaatschappij kent ook Delta Air Lines de nodige toeslagen. Voorkom vervelende verrassingen en neem de toeslagen goed door als je reist met Delta Air Lines.

Delta Air Lines Frequent Flyer Programma

Het Frequent Flyer Programma van Delta Air Lines heet SkyMiles. Met het programma kun je miles sparen voor award tickets, upgrades, hotel- en autohuurarrangementen en vele andere cadeaus. De belangrijkste voordelen staan hieronder op een rij:

  • Je spaart niet alleen punten als je vliegtickets boekt van Delta Air Lines, maar ook als je vliegt met Air France, KLM, Continental Airlines en andere luchtvaartmaatschappijen die zijn aangesloten bij SkyTeam.
  • Je kunt ook sparen voor het SkyMiles programma bij non-airline partners zoals bijvoorbeeld Marriott, Hilton, Carlson en MasterCard.
  • Je kunt punten sparen voor het SkyMiles programma met autohuur, hotelovernachtingen en aankopen op verschillende luchthavens.

Vervoersvoorwaarden

Elke luchtvaartmaatschappij hanteert eigen vervoersvoorwaarden, waarin de rechten en plichten van de luchtvaartmaatschappij en haar passagiers zijn vastgelegd. Deze voorwaarden zijn voor jou - als passagier - van belang in geval van bijvoorbeeld vluchtvertraging en zoekgeraakte bagage. Voor de vervoersvoorwaarden van Delta Air Lines verwijzen we je naar hun website.

Bezoek de website van Delta Air Lines

Meer airlines:

Mis geen aanbiedingen meer

We zijn er voor jou!

Je ontvangt je e-ticket(s)
binnen 5 min.

Altijd € 10 korting
op je volgende boeking

Wij staan 365 dagen
per jaar voor je klaar

Jouw reisagent
sinds 1989