Vlieg voordelig naar Cardiff

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten en evt. bagagekosten.

Bezoek het prachtige Wales dankzij de voordelige vliegtickets naar Cardiff van vliegwinkel.nl. Cardiff is de hoofdstad van Wales en biedt een prachtige basis voor een heerlijke vakantie in dit betoverende deel van Groot-Brittannië. De stad ligt aan de haven aan de gelijknamige baai. Er is een prachtig oud kasteel, uit de Romeinse tijd, dat je kunt bezichtigen. Rondom het kasteel liggen de Parklands: prachtige idyllische bossen die ook wel de groene longen van de stad worden genoemd.

Cardiff: gezellige havenstad

De haven is heel belangrijk voor Cardiff en aan het einde van de zomer kun je hier genieten van het Harbour Festival, compleet met hapjes, drankjes en veel muziek in en om de haven. Soms valt het samen met het populaire Summer Festival. En als je er dan toch bent, dan kun je misschien wel blijven voor het Great British Cheese Festival dat na het Harbour Festival valt. Overigens staat Wales toch al bekend om haar zangers en zangeressen: in veel bars, restaurants en cafés kun je namelijk genieten van live muziek. In Queen Street kun je ook genieten van straatmuzikanten, kermisattracties en de meest gezellige winkeltjes.

De beste vakantie met voordelige vliegtickets voor Cardiff

Bij vliegwinkel.nl kun je kiezen uit de meeste vliegtuigmaatschappijen en de mooiste tegen de meest voordelige prijzen. Zo houd je geld over voor een heerlijke vakantie in Cardiff. Geniet van de lokale (vis)specialiteiten, slenter door de prachtige haven of maak een mooie boottocht langs de kust. Je zal merken dat er veel te doen is in deze bijzondere stad in Wales. Ideaal voor een prachtige, maar voordelige vakantie voor zijn tweetjes of met het hele gezin.

Boek vandaag nog je vliegtickets naar Cardiff en geniet met volle teugen van dit prachtige stukje van Wales tegen een zeer voordelige prijs.

Mis geen aanbiedingen meer

We zijn er voor jou!

Je ontvangt je e-ticket(s)
binnen 5 min.

Altijd € 10 korting
op je volgende boeking

Wij staan 365 dagen
per jaar voor je klaar

Jouw reisagent
sinds 1989