Vlieg voordelig met British Airways

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten en evt. bagagekosten.

Informatie over British Airways

British Airways is de nationale luchtvaartmaatschappij van het Verenigd Koninkrijk en een van de grootste luchtvaartmaatschappijen van Europa. Londen is de thuisbasis van British Airways. British Airways is lid van Oneworld, een alliantie waar verschillende luchtvaartmaatschappijen bij aangesloten zijn.

In de Economy Class van British Airways voel je je tijdens de gehele reis op je gemak. De stoelen hebben verstelbare hoofd- en voetensteunen en bieden veel ruimte. Je hebt de beschikking over een eigen tv scherm met video-on-demand en entertainment op vluchten buiten Europa. Tijdens de reis krijg je een maaltijd en diverse drankjes.

De Business Class van British Airways stoelen zijn voorzien van luxe en comfort. Elke stoel is uitgerust met een stopcontact, telefoon en een tv scherm. Aan boord is een uitstekende service. Als Business Class reiziger kun je gebruikmaken van de speciale incheckbalie en heb je toegang tot de lounges.

British Airways heeft verschillende prijzen en awards in de wacht gesleept. In 2006 won British Airways een award voor beste airline van het jaar. Ook kreeg British Airways in 2006 een award voor haar business class afdeling op lange afstanden.

Aanbiedingen van British Airways

Op zoek naar aanbiedingen van British Airways? We hebben de populairste aanbiedingen van British Airways voor je op een rij gezet. Zo weet je zeker dat je geen voordelige tarieven mist.
Bekijk de aanbiedingen >>

Bestemmingen van British Airways

Benieuwd naar welke bestemmingen British Airways vliegt? We hebben een overzicht van de top 10 populairste bestemmingen voor je op een rij gezet.
Bekijk de bestemmingen>>

Check-in & bagage bij British Airways

Iedere airline heeft andere voorwaarden voor check-in en bagage. Het is dus goed om vooraf te kijken of je verplicht online in moet checken, vanaf wanneer je online in kan checken en wat de regels voor bagage zijn.
Lees meer over check-in en bagage>>

Overige informatie British Airways

Toeslagen

Net als iedere luchtvaartmaatschappij kent ook British Airways de nodige toeslagen. Voorkom vervelende verrassingen en neem de toeslagen goed door als je reist met British Airways.

Executive Club Frequent Flyer Programma

British Airways kent het Executive Club Frequent Flyer Programma. Hiermee spaar je bij elke vlucht gratis Avios-airmiles, waarmee je voor vele leuke extra's kunt sparen in de Avios Shop. De Executive Club kent vier niveau's: Blauw, Brons, Zilver en Goud.

Vervoersvoorwaarden

Elke luchtvaartmaatschappij hanteert eigen vervoersvoorwaarden, waarin de rechten en plichten van de luchtvaartmaatschappij en haar passagiers zijn vastgelegd. Deze voorwaarden zijn voor jou - als passagier - van belang in geval van bijvoorbeeld vluchtvertraging en zoekgeraakte bagage. Voor de vervoersvoorwaarden van British Airways verwijzen we je naar hun website.

Bezoek de website van British Airways

Meer airlines:

Mis geen aanbiedingen meer

We zijn er voor jou!

Je ontvangt je e-ticket(s)
binnen 5 min.

Altijd € 10 korting
op je volgende boeking

Wij staan 365 dagen
per jaar voor je klaar

Jouw reisagent
sinds 1989