Vlieg voordelig met British Airways

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

British Airways

Informatie over British Airways

British Airways is de nationale luchtvaartmaatschappij van het Verenigd Koninkrijk en een van de grootste luchtvaartmaatschappijen van Europa. Londen is de thuisbasis van British Airways. British Airways is lid van Oneworld, een alliantie waar verschillende luchtvaartmaatschappijen bij aangesloten zijn. is in 2008 verkozen tot Best Premium Economy Class tijdens de jaarlijkse World Airline Awards.

Lees meer over:

Reizen met British Airways

In de Economy Class van British Airways voel je je tijdens de gehele reis op je gemak. Je hebt de beschikking over een eigen tv scherm met entertainment op vluchten buiten Europa en tijdens de reis krijg je een maaltijd en diverse drankjes. De Business Class van British Airways stoelen zijn voorzien van luxe en comfort. Elke stoel is uitgerust met een stopcontact, telefoon en een tv scherm.

Check-in & bagage bij British Airways

Iedere airline heeft andere voorwaarden voor check-in en bagage. Het is dus goed om vooraf te kijken of je verplicht online in moet checken, vanaf wanneer je online in kan checken en wat de regels voor bagage zijn zodat je op het vliegveld niet voor verrassingen komt te staan.
Lees meer over check-in en bagage>>

Aanbiedingen van British Airways

Op zoek naar aanbiedingen van British Airways? We hebben de populairste aanbiedingen van British Airways voor je op een rij gezet. Zo weet je zeker dat je geen voordelige tarieven mist.
Bekijk de aanbiedingen >>

Bestemmingen van British Airways

Benieuwd naar welke bestemmingen British Airways vliegt? We hebben een overzicht van de top 10 populairste bestemmingen voor je op een rij gezet.
Bekijk de bestemmingen>>

Overige informatie British Airways

Executive Club Frequent Flyer Programma

British Airways kent het Executive Club Frequent Flyer Programma. Hiermee spaar je bij elke vlucht gratis Avios-airmiles, waarmee je voor vele leuke extra's kunt sparen in de Avios Shop. De Executive Club kent vier niveau's: Blauw, Brons, Zilver en Goud.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Mis geen aanbiedingen meer

We zijn er voor jou!

Je ontvangt je e-ticket(s)
binnen 5 min.

Altijd € 10 korting
op je volgende boeking

Wij staan 365 dagen
per jaar voor je klaar

Jouw reisagent
sinds 1989