Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Vlieg met China Airlines o.a. naar

Taipei, Bali, Hanoi en Ho Chi Minh

vanaf

801*

*excl. € 29,90 boekingskosten.

CI

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Over China Airlines
Aanbiedingen
Bestemmingen
Check-in & bagage

Ontdek gastvrij Azië met China Airlines

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Reis met China Airlines naar Azië!

Azië, het continent met de vele verschillende culturen en spectaculaire bezienswaardigheden. Reis nu met China Airlines naar meerdere bestemmingen in Azië en bewonder indrukwekkende wolkenkrabbers en bezoek sprookjesachtige tempels. Je zal je ogen uitkijken!

Ontdek de topbestemmingen met China Airlines, de luchtvaartmaatschappij van Taiwan!

Taipei, Taiwan

De hoofdstad van Taiwan heeft 2,5 miljoen inwoners en is daarmee ook de grootste stad van het eiland. Hypermoderne wolkenkrabbers en traditionele tempels wisselen elkaar af. Respect voor natuur en cultuur en een cosmopolitaanse levensstijl maken de sfeer in Taipei uniek!

Wat zijn nou de leukste dingen die je kunt doen in Taipei? Van kleurrijke food markets waar alles draait om vers eten van het land, tot moderne torens met prachtige uitzichten over de stad. Het is allemaal te vinden in Taipei!

Vlieg non-stop naar

Taipei

957*
Vanaf
Non-stop naar Taipei

Zoek je ticket naar

Bali

806*
Vanaf

Bali, Indonesië

Op Bali kijk je je ogen uit. Met haar rijke cultuur, heerlijke eten en gastvrije bevolking hoef je je hier geen moment te vervelen. Bezoek één van de vele tempels, zoals Tanah Lot, Ulun Danu Bratan of Taman Sari. Genoeg tempels gezien? Wandel dan door het apenbos in Ubud of bewonder één van de tropische watervallen nabij Lovina.

Als je trek hebt, geen zorgen, aan eettentjes geen gebrek; op Bali! Je geniet op bijna elke hoek van de straat van de Aziatische keuken. Sluit je dag af door de zonsondergang te bekijken vanaf het strand. Uiteraard onder het genot van een cocktail.

Hanoi, Vietnam

Hanoi is de hoofdstad van Vietnam. Het is een stad met veelzijdige architectuur, een groot aanbod van musea en veel verblijfsmogelijkheden. Een bijzondere vakantiebestemming voor iedereen!

Zo zijn er fascinerende tempels, mooie parken en prachtige vijvers. Maar er zijn ook veel koloniale gebouwen en monumenten waarbij de Franse invloed goed terug te zien is. Een must-see om ooit te bezoeken!

Zoek je ticket naar

Hanoi

816*
Vanaf

Zoek je ticket naar

Ho Chi Minh

812*
Vanaf

Ho Chi Minh City, Vietnam

Ho Chi Minh City, eerder bekend als Saigon, is de grootste stad in het zuiden van Vietnam met maar liefst 9 miljoen inwoners! Gebouwen met Franse invloeden, hypermoderne wolkenkrabbers, traditionele tempels en levendige markten. Je vindt het allemaal terug in en rondom deze bruisende stad.

De perfecte start voor je rondreis door Vietnam! Ho Chi Minh City heeft genoeg bezienswaardigheden in de stad. Denk aan de Cu Chi Tunnels, het War Remnants Museum, de vele Franse gebouwen en nog veel meer!

Manilla, Filipijnen

Manilla is de hoofdstad van de Filipijnen. Deze facinerende stad is het ideale startpunt voor een rondreis door dit prachtige land vol tropische eilanden. In het oude stadcentrum vind je nog veel oude gebouwen waar je de Spaanse koloniale invloed terug kan zien. Manilla heeft gezellige barretjes en restaurants waar je kunt genieten van heerlijke Filipijnse gerechten en het bruisende nachtleven. Laat je dus verrassen door deze Filipijnse hoofdstad!

Zoek je ticket naar

Manilla

801*
Vanaf

Gratis bagage upgrade China Airlines

China Airlines heeft een nieuwe upgrade van de bagageregeling ingevoerd. Voortaan mogen alle reizigers op langeafstand routes meer (gratis) bagage inchecken.

Economy Class-reizigers kunnen nu 2 stuks bagage van max 23kg per stuk inchecken zonder extra kosten; voor Premium Economy is het aanbod uitgebreid tot twee stuks ingecheckte bagage van max 28kg per stuk.

Economy class 2x 23 kg

bagage upgrade

Taiwan

Taipei

957*
vanaf

Indonesië

Bali

806*
vanaf

Vietnam

Ho Chi Minh City

812*
vanaf

Taipei

Breng een bezoek aan Taipei en spot de Tapei 101. Dit is met zijn 508 meter hoogte één van de hoogste wolkenkrabbers ter wereld!

Bali

Start hier je rondreis en ontdek actieve vulkanen, sprookjesachtige tempels, prachtige stranden, sierlijke rijstvelden en heel veel meer!

Ho Chi Minh

Bewonder deze veelzijdige stad en ga langs gezellige markten en kijk uit naar prachtige tempels tussen indrukwekkende wolkenkrabbers.

De kleine lettertjes:

  • Boeken: 20 maart t/m 2 april 2023.
  • Genoemde tarieven zijn op basis van beschikbaarheid en gekozen reisdata.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
Vliegwinkel.nl
Thema's
Volg Vliegwinkel.nl