Vlieg voordelig met easyJet

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Easyjet

Informatie over easyJet

easyJet is een Britse vliegmaatschappij met London Luton Airport als thuishaven. Ook het markante oranje hoofdkantoor van easyJet staat op Luton Airport. easyJet werd in 1995 opgericht in Engeland. Ze staan wereldwijd bekend als een low cost maatschappij.

Lees meer over:

Reizen met easyJet

easyJet belooft haar passagiers op een zo goedkoop en comfortabel mogelijke manier naar hun bestemming te brengen. De officiële boodschap op de easyJet-website luidt als volgt: "We geven onze klanten graag veilige, voordelige en rechtstreekse vluchten op een aantal Europese routes tegen aantrekkelijke tarieven voor de zakelijke en vrijetijdsmarkt."

Check-in & Bagage bij easyJet

Iedere airline heeft andere voorwaarden voor check-in en bagage. Het is dus goed om vooraf te kijken of je verplicht online in moet checken, vanaf wanneer je online in kan checken en wat de regels voor bagage zijn, zodat je op het vliegveld niet voor verrassingen komt te staan.
Lees meer over check-in en bagage>>

Aanbiedingen van easyJet

Op zoek naar aanbiedingen van easyJet? We hebben de populairste aanbiedingen van easyJet voor je op een rij gezet. Zo weet je zeker dat je een voordelige tarieven mist.
Bekijk de aanbiedingen >>

Bestemmingen van easyJet

Benieuwd naar welke bestemmingen easyJet vliegt? We hebben een overzicht van de top 10 populairste bestemmingen voor je op een rij gezet.
Bekijk de bestemmingen>>

Overige informatie easyJet

easyJet Frequent Flyer Programma

Het Frequent Flyer Programma van easyjet heet easyJet Plus. Voor £170 per jaar kun je gebruikmaken van services, zoals als eerste aan boord van het vliegtuig gaan. easyJet Plus klanten kunnen handbagage meenemen met een maximale afmeting van 56 x 45 x 25 cm. Door gebruik te maken van easyJet Plus kunnen zij als eerste aan boord gaan om zeker te zijn van voldoende ruimte voor hun bagage.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Mis geen aanbiedingen meer

We zijn er voor jou!

Je ontvangt je e-ticket(s)
binnen 5 min.

Altijd € 10 korting
op je volgende boeking

Wij staan 365 dagen
per jaar voor je klaar

Jouw reisagent
sinds 1989