Vlieg met Lufthansa voordelig naar vele bestemmingen

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Check-in & bagage Lufthansa

Lufthansa check-in informatie

Inchecken bij Lufthansa kan op verschillende manieren. De opties zijn om dit online te doen, met je mobiele telefoon of op de luchthaven. Bij Lufthansa kun je maximaal 23 uur en minimaal 90 minuten voor vertrek online inchecken. Op de luchthaven is inchecken mogelijk tussen 23 uur tot 45 minuten voor vertrek. Je dient te beschikken over de juiste, geldige reisdocumenten, zoals paspoort, visa en vaccinatiebewijzen.

Bagagevoorwaarden van Lufthansa

Als je gaat vliegen met Lufthansa, bekijk dan voordat je vertrekt de afmetingen en de bagagevoorwaarden van Lufthansa:

Regels voor handbagage Lufthansa

Voor Economy Class en Premium Economy passagiers is één stuk handbagage toegestaan. In de First- en Business Class mag u twee stuks handbagage mee aan boord brengen. Elk stuk handbagage mag niet groter zijn dan 55 cm x 40 cm x 20 cm en mag niet meer wegen dan 8 kg. Een uitzondering zijn opvouwbare kledinghoezen. Zij tellen als handbagage tot een grootte van 57 cm x 54 cm x 15 cm. Het is ook toegestaan om een extra accessoire van 40 x 30 x 10 centimeter mee te nemen. Een voorbeeld hiervan is een laptop of een camera.

Regels voor ruimbagage Lufthansa

Bij Lufthansa mogen Economy Class passagiers minimaal een stuk ruimbagage meenemen van 23 kilogram. Passagiers van Premium Economy en Business Class mogen er zelfs twee meenemen, met een gezamenlijk gewicht van 32 kilogram. First Class passagiers mag er drie meenemen, ook maximaal 32 kilogram. Heb je Economy Class geboekt en wil je een extra koffer meenemen? Dan kost dit €75 extra.

Toeslagen Lufthansa

Net als iedere luchtvaartmaatschappij kent ook Lufthansa de nodige toeslagen. Voorkom vervelende verrassingen en neem de toeslagen goed door als je reist met Lufthansa.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Mis geen aanbiedingen meer

We zijn er voor jou!

Je ontvangt je e-ticket(s)
binnen 5 min.

Altijd € 10 korting
op je volgende boeking

Wij staan 365 dagen
per jaar voor je klaar

Jouw reisagent
sinds 1989