Vlieg voordelig met Royal Air Maroc

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Royal Air Maroc

Informatie over Royal Air Maroc

Royal Air Maroc is de nationale luchtvaartmaatschappij van Marokko. Je boekt vliegtickets met Royal Air Maroc naar 77 bestemmingen over de wereld. In Marokko kun je vanuit Amsterdam veel steden in Marokko bereiken. Royal Air Maroc vliegt in Marokko naar maar liefst 11 bestemmingen.

Lees meer over:

Reizen met Royal Air Maroc

Reizen met Royal Air Maroc is een ervaring. De thuisbasis van deze Marokkaanse airline is Casablanca. Met een vlucht van Royal Air Maroc vlieg je voordelig naar een van de vele bestemmingen. Ook spaar je miles bij Royal Air Maroc, waardoor je voor extra's zoals gratis bagagesupplementen, toegang tot de incheckbalie van de business class en toegang tot de luchthavenruimtes spaart.

Check-in & bagage bij Royal Air Maroc

Iedere airline heeft andere voorwaarden voor check-in en bagage. Het is dus goed om vooraf te kijken of je verplicht online in moet checken, vanaf wanneer je online in kan checken en wat de regels voor bagage zijn zodat je op het vliegveld niet voor verrassingen komt te staan.
Lees meer over check-in en bagage>>

Aanbiedingen van Royal Air Maroc

Op zoek naar aanbiedingen van Royal Air Maroc? We hebben de populairste aanbiedingen van Royal Air Maroc voor je op een rij gezet. Zo weet je zeker dat je geen voordelige tarieven mist.
Bekijk de aanbiedingen >>

Bestemmingen van Royal Air Maroc

Benieuwd naar welke bestemmingen Royal Air Maroc vliegt? We hebben een overzicht van de top 10 populairste bestemmingen voor je op een rij gezet.
Bekijk de bestemmingen>>

Overige informatie Royal Air Maroc

Royal Air Maroc Frequent Flyer Programma

Het Frequent Flyer Programma van Royal Air Maroc heet Safar Flyer. Met het programma kun je mijlen sparen voor extra's zoals gratis bagagesupplementen, toegang tot de incheckbalie van de business class en toegang tot de luchthavenruimtes in Marokko. De belangrijkste voordelen staan hieronder op een rij.

  • Je spaart niet alleen punten als je vliegtickets Royal Air Maroc boekt, maar ook als je vliegtickets Iberia boekt.
  • Je kunt mijlen sparen op drie verschillende niveau's; blue, silver en gold. Gold geeft je de meeste extra's, blue de minste.

Lees meer over het Safar Flyer programma

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Mis geen aanbiedingen meer

We zijn er voor jou!

Je ontvangt je e-ticket(s)
binnen 5 min.

Altijd € 10 korting
op je volgende boeking

Wij staan 365 dagen
per jaar voor je klaar

Jouw reisagent
sinds 1989