Aan het laden...
Een moment a.u.b.

TAP Air Portugal

TP

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Over TAP Air Portugal
Aanbiedingen
Bestemmingen
Check-in & bagage

Vlieg voordelig met TAP Air Portugal

TAP Air Portugal

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

TAP Air Portugal

Informatie over TAP Air Portugal

TAP Air Portugal is de nationale luchtvaartmaatschappij van Portugal. TAP Air Portugal is lid van Star Alliance, een alliantie waar verschillende luchtvaartmaatschappijen bij aangesloten zijn. Met TAP Air Portugal vlieg je naar meer dan 55 landen verspreid over meer dan 25 landen in Europa, Afrika, Noord- en Zuid-Amerika. Lissabon is de thuishavan van TAP Air Portugal. Als je vliegtickets met TAP Air Portugal boekt, kun je kiezen uit 5 verschillende categorieën: TAP discount, TAP basic, TAP classic, TAP plus en TAP executive. De TAP discount tickets zijn het goedkoopst, maar hebben de minste rechten. Aan boord kun je rekenen op extra's. In de A319, A320 en A321 toestellen zit je op heerlijke leren stoelen en heb je een persoonlijk scherm tot je beschikking.

Aanbiedingen van TAP Air Portugal

Op zoek naar aanbiedingen van TAP Air Portugal? We hebben de populairste aanbiedingen van TAP Air Portugal voor je op een rij gezet. Zo weet je zeker dat je geen voordelige tarieven mist.
Bekijk de aanbiedingen >>

Bestemmingen van TAP Air Portugal

Benieuwd naar welke bestemmingen TAP Air Portugal vliegt? We hebben een overzicht van de top 10 populairste bestemmingen voor je op een rij gezet.
Bekijk de bestemmingen>>

Check-in & bagage bij TAP Air Portugal

Iedere airline heeft andere voorwaarden voor check-in en bagage. Het is dus goed om vooraf te kijken of je verplicht online in moet checken, vanaf wanneer je online in kan checken en wat de regels voor bagage zijn.
Lees meer over check-in en bagage>>

Overige informatie TAP Air Portugal

Toeslagen

Net als iedere luchtvaartmaatschappij kent ook TAP Air Portugal de nodige toeslagen. Voorkom vervelende verrassingen en neem de toeslagen goed door als je reist met TAP Air Portugal.

Victoria Frequent Flyer Programma

TAP Air Portugal kent het Victoria-spaarprogramma. Je kunt hier gratis aan meedoen en je spaart automatisch airmiles bij elke vlucht van TAP Air Portugal en haar partners. Met deze miles kun je voor vele upgrades en leuke extra's sparen. Het Victoria-programma van TAP heeft drie niveau's: Miles, Zilver en Goud.

Vervoersvoorwaarden

Elke luchtvaartmaatschappij hanteert eigen vervoersvoorwaarden, waarin de rechten en plichten van de luchtvaartmaatschappij en haar passagiers zijn vastgelegd. Deze voorwaarden zijn voor jou - als passagier - van belang in geval van bijvoorbeeld vluchtvertraging en zoekgeraakte bagage. Voor de vervoersvoorwaarden van TAP Air Portugal verwijzen we je naar hun website.

Bezoek de website van TAP Air Portugal

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
Vliegwinkel.nl
Thema's
Volg Vliegwinkel.nl