Vlieg voordelig met Wizz Air

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Informatie over Wizz Air

De Hongaarse low-cost luchtvaartmaatschappij Wizz Air is ontstaan in juni 2003. Het hoofdkantoor staat op de internationale luchthaven van Boedapest. Wizz Air heeft een jonge Airbus A320 vloot en alle 54 vliegtuigen beschikken over 180 comfortabele stoelen.

Lees meer over:

Reizen met Wizz Air

Wizz Air biedt alle reizigers van Midden- en Oost-Europa een eenvoudig en betaalbaar servicemodel. Dit betekent: reizen zonder ticket, het gebruik van secundaire luchthavens (die kosten- en tijdbesparend werken), één reisklasse met leren stoelen voor iedereen, geen stoeltoewijzing, en maaltijd- en drankverstrekking op verzoek en tegen betaling.

Check-in & Bagage bij Wizz Air

Iedere airline heeft andere voorwaarden voor check-in en bagage. Het is dus goed om vooraf te kijken of je verplicht online in moet checken, vanaf wanneer je online in kan checken en wat de regels voor bagage zijn, zodat je op het vliegveld niet voor verrassingen komt te staan.
Lees meer over check-in en bagage>>

Aanbiedingen van Wizz Air

Op zoek naar aanbiedingen van Wizz Air? We hebben de populairste aanbiedingen van Wizz Air voor je op een rij gezet. Zo weet je zeker dat je een voordelige tarieven mist.
Bekijk de aanbiedingen >>

Bestemmingen van Wizz Air

Benieuwd naar welke bestemmingen Wizz Air vliegt? We hebben een overzicht van de top 10 populairste bestemmingen voor je op een rij gezet.
Bekijk de bestemmingen>>

Overige informatie Wizz Air

Wizz Air Frequent Flyer Programma

De WIZZ Privilege Pass is een lidmaatschapsprogramma op jaarbasis waarmee je zorgeloos met Wizz Air kunt reizen. Voor een jaarbijdrage van € 99 profiteer je van alle voordelen. Wizz Air begrijpt dat het voor zakelijke en frequente reizigers allemaal draait om gemak en comfort. Met de WIZZ Privilege Pass hoef je niet meer te wachten bij het instappen, niet meer te rennen om een goede stoel aan boord te bemachtigen en je geen zorgen te maken over de handbagagebeperkingen. Op elke vlucht kun je gratis één stuk grote handbagage meenemen.

Bekijk meer informatie over het Frequent Flyer Programma van Wizz Air

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Mis geen aanbiedingen meer

We zijn er voor jou!

Je ontvangt je e-ticket(s)
binnen 5 min.

Altijd € 10 korting
op je volgende boeking

Wij staan 365 dagen
per jaar voor je klaar

Jouw reisagent
sinds 1989