Vlieg voordelig met Wizz Air

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten en evt. bagagekosten.

Informatie over Wizz Air

De Hongaarse low-cost luchtvaartmaatschappij Wizz Air is ontstaan in juni 2003. Het hoofdkantoor staat op de internationale luchthaven van Boedapest. Wizz Air heeft een jonge Airbus A320 vloot en alle 54 vliegtuigen beschikken over 180 comfortabele stoelen.

Waarom vliegen met Wizz Air?

Wizz Air streeft ernaar om vliegen betaalbaar te maken voor alle burgers van Midden- en Oost-Europa en om alle reizigers in de EU een nieuwe reisbelevenis te bieden. Er wordt een eenvoudig servicemodel geboden. Dit betekent: reizen zonder ticket, het gebruik van secundaire luchthavens (die kosten- en tijdbesparend werken), één reisklasse met leren stoelen voor iedereen, geen stoeltoewijzing, en maaltijd- en drankverstrekking op verzoek en tegen betaling.

Aanbiedingen

Op zoek naar aanbiedingen van Wizz Air? We hebben de populairste aanbiedingen van easyJet voor je op een rij gezet. Zo weet je zeker dat je een voordelige tarieven mist.
Bekijk de aanbiedingen >>

Populairste bestemmingen

Benieuwd naar welke bestemmingen Wizz Air vliegt? We hebben een overzicht van de top 10 populairste bestemmingen voor je op een rij gezet.
Bekijk de bestemmingen>>

Check-in & Bagage

Iedere airline heeft andere voorwaarden voor check-in en bagage. Het is dus goed om vooraf te kijken of je verplicht online in moet checken, vanaf wanneer je online in kan checken en wat de regels voor bagage zijn.
Lees meer over check-in en bagage>>

Overige informatie

Toeslagen Wizz Air

Net als iedere luchtvaartmaatschappij kent ook Wizz Air de nodige toeslagen. Voorkom vervelende verrassingen en neem de toeslagen goed door als je reist met Wizz Air.

Wizz Air Frequent Flyer Programma

De WIZZ Privilege Pass is een lidmaatschapsprogramma op jaarbasis waarmee je zorgeloos met Wizz Air kunt reizen. Voor een jaarbijdrage van € 99 profiteer je van alle voordelen. Wizz Air begrijpt dat het voor zakelijke en frequente reizigers allemaal draait om gemak en comfort. Met de WIZZ Privilege Pass hoef je niet meer te wachten bij het instappen, niet meer te rennen om een goede stoel aan boord te bemachtigen en je geen zorgen te maken over de handbagagebeperkingen. Op elke vlucht kun je gratis één stuk grote handbagage meenemen.

Bekijk meer informatie over het Frequent Flyer Programma van Wizz Air

Vervoersvoorwaarden Wizz Air

Elke luchtvaartmaatschappij hanteert eigen vervoersvoorwaarden, waarin de rechten en plichten van de luchtvaartmaatschappij en haar passagiers zijn vastgelegd. Deze voorwaarden zijn voor jou - als passagier - van belang in geval van bijvoorbeeld vluchtvertraging en zoekgeraakte bagage. Voor de vervoersvoorwaarden van Wizz Air verwijzen we je naar hun website.

Bezoek de website van Wizz Air

Mis geen aanbiedingen meer

We zijn er voor jou!

Je ontvangt je e-ticket(s)
binnen 5 min.

Altijd € 10 korting
op je volgende boeking

Wij staan 365 dagen
per jaar voor je klaar

Jouw reisagent
sinds 1989