Met de auto ontdek je meer van IJsland

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Fly-drive IJsland

Bij vliegwinkel boek je gemakkelijk jouw fly-drive naar IJsland. Zoek snel en overzichtelijk je gewenste vlucht en boek er eenvoudig de auto bij die je wilt. Als je jouw vlucht, auto en eventueel je hotel in één boekt, kun je tot wel 30% besparen!

Genieten in IJsland

IJsland is ideaal voor een fly-drive. Hier rondrijden geeft een onvergetelijke belevenis aan je vakantie. Van authentieke dorpen in de fjorden tot hete geisers en het Noorderlicht. Bezoek de grote stad Reykjavik, de beroemde Gullfoss-watervallen of probeer een walvis te zien. Een fly-drive in IJsland heeft opties genoeg!

Populaire fly-drives in IJsland

De Ringweg is een van de populaire route voor een fly and drive vakantie in IJsland. Ringweg 1 is een weg van bijna 1500 kilometer die het hele eiland van IJsland omringt. De weg brengt je onder andere langs Reykjavik, maar ook kleine dorpjes, de Fardagafoss waterval, het Skaftafel nationale park en verschillende geisers en geisermeren. Onderweg kun je van de weg afwijken om bijvoorbeeld de West-Fjorden te bezoeken. Een fly-drive in IJsland heeft voor ieder wat wils.

Boek je fly-drive vakantie naar IJsland eenvoudig en snel

Fly-drive vakanties boek je eenvoudig op vliegwinkel.nl. Je hoeft alleen maar combinatiereis te selecteren en daarna in enkele eenvoudige stappen jouw vlucht, auto en data te kiezen.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Mis geen aanbiedingen meer

We zijn er voor jou!

Je ontvangt je e-ticket(s)
binnen 5 min.

Altijd € 10 korting
op je volgende boeking

Wij staan 365 dagen
per jaar voor je klaar

Jouw reisagent
sinds 1989