Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Fly-drive

Madeira

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Met de auto ontdek je meer van Madeira

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Fly-drive Madeira

Madeira is een eilandengroep dat behoort tot Portugal. Het gebied bestaat uit vier eilanden en staat vooral bekend om de prachtige landschappen, het lekkere eten en de luxe toeristenresorts. De lokale bevolking is erg gastvrij en toeristen worden hartelijk verwelkomt. Madeira biedt van alles wat: een warm klimaat, de historische stad Funchal, heerlijke wijn en mooie natuur. Op Madeira groeit onder andere de zeldzame Laurisilva, een oude lauriersoort die zelfs op de UNESCO erfgoedlijst staat. De bekendste steden zijn Funchal en Santa Cruz.

Boek je fly-drive vakantie naar Madeira eenvoudig en snel

Fly-drive vakanties boek je eenvoudig op vliegwinkel.nl. Je hoeft alleen maar Combinatiereis te selecteren en daarna in enkele eenvoudige stappen jouw vlucht, de data, het aantal personen, de auto en eventuele aanvullende verzekeringen te kiezen.

De populairste aankomstluchthavens voor een fly-drive naar Madeira zijn die van Funchal en Porto Santo (op het eiland Porto Santo).

De voordelen van een fly-drive naar Madeira

Naast het feit dat je geen lange, vermoeiende autorit hoeft af te leggen biedt een fly-drive naar Madeira nog een aantal andere voordelen. Zo weet je zeker dat bij aankomst op het vliegveld de meest geschikte auto voor je klaar staat. Ook kom je niet voor plotselinge verrassingen te staan, zoals een veel te hoge prijs.

De auto die je tegelijk met de vlucht boekt en betaalt staat meteen bij aankomst op één van de vliegvelden van Madeira klaar om in weg te rijden.

Tips ter voorbereiding

Hoewel een fly-drive zeker voor veel gemak zorgt, zijn er een paar punten waar je op moet letten:

  • Kies de juiste auto. Denk bijvoorbeeld aan genoeg ruimte voor bagage, maar ook aan airconditioning wanneer je Madeira in de zomermaanden bezoekt.
  • Plan de route van tevoren. Zo weet je ongeveer hoe lang de reis zal duren en door wat voor gebied je gaat rijden.
  • Bekijk de Portugese verkeersregels goed. Vergeet ook niet om goed te bekijken wat wel en wat niet mee verzekerd wordt. Zo kom je niet voor onnodige verrassingen te staan.

Ontdek Madeira met de auto

Tijdens jouw fly-drive Madeira is een bezoek aan de grote bezienswaardigheden zeker aan te raden.Wat dacht je bijvoorbeeld van:

  • Funchal, waar je kunt dansen in het levendige Zona Velha (oude zone), kunst kunt bewonderen in het Museu de Arte Sacra en genieten van de sfeer op de oude markt Mercado dos Lavradores.
  • Pico do Arieiro, een berg met prachtige uitzichten over Madeira en mooie wandelpaden.
  • Porto Moniz, een klein stadje in het noordwesten van Madeira, waar je onder andere kunt zwemmen in zwembaden van gestolde lava.

Of geniet van de zon op de volgende stranden:

  • Praia da Calheta, het meest populaire zandstrand dichtbij veel toeristenresorts.
  • Praia de Machico, een aangelegd zandstrand dat goed te bereiken is met de auto.
  • Porto Santo, een klein eiland met bijna 10 kilometer strand langs de kust. Je kunt naar Porto Santo vliegen of met de veerpont overvaren.

Fly Drives vanaf

Amsterdam

Rotterdam

Eindhoven

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van vliegwinkel.nl en is excl € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
Vliegwinkel.nl
Thema's
Volg Vliegwinkel.nl