Tijd voor een nieuw avontuur in 2020

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Win een voucher voor jouw reis in 2020

Het jaar is alweer bijna ten einde en dat betekent dat het tijd is om na te denken over je reis in 2020! Volgend jaar draait vooral om JOU en daarom zijn wij erg nieuwsgierig waar jij heen wilt in 2020! Vul jouw 2020 bestemming in op het formulier en maak kans op een reis voucher om jouw wens voor 2020 te vervullen. Inspiratie nodig? Scrol dan naar onder en lees de leukste reisverhalen van 2019!

Welke bestemming heb jij van je bucketlist afgevinkt in 2019?

Het jaar is alweer bijna ten einde en dat betekent dat het tijd is om te kijken naar wat je allemaal hebt gedaan en gezien dit jaar. Heb je nieuwe dingen uitgeprobeerd? Heb je jouw droombestemming bezocht in 2019 of staat het nog steeds op je bucketlist? In 2020 begin je weer helemaal opnieuw en is het tijd om een nieuw lijstje klaar te maken. Heb je hiervoor inspiratie nodig? In het jaar 2019 hebben we verschillende verhalen verzameld van reizigers die dit jaar bestemmingen van hun bucketlist konden afvinken!

Sevilla, Spanje

Sevilla was niet de eerste stad waar ik aan dacht bij een vakantie naar Spanje, maar toch trok de traditionele Spaanse cultuur me erg aan. Dit is ook dé plek voor de beste tapas! Niet alleen de tapas was geweldig in deze stad, want ook al was het winter, het was toch nog een lekkere 16 graden. Wat heb ik me verbaasd over de prachtige gebouwen met gedetailleerde werken zoals paleis Alcazar en Plaza de Espãna, maar ook over het aantal toeristen. Eindelijk geen mensen die op elkaar moeten wachten om de perfecte foto te schieten, dus dat was zeker een voordeel! Sevilla is ook zeker een aanrader voor de gezellige restaurantjes en de lekkere sangria. Typisch Spaans en erg leuk! Voor 2020 staat Egypte hoog op mijn lijstje, want ook daar is een prachtige traditionele cultuur die ik graag wil ontdekken.
Laura, 21

Istanbul, Turkije

Vaker ben ik in Turkije geweest om lekker op het strand te liggen, maar op mijn bucketlist stond dat ik toch ook eens een trip met iets meer cultuur wilde maken in Turkije. En waar kan dat nou beter dan in de wereldstad Istanbul? Het prachtige uitzicht en de vele bezienswaardigeden trokken mij heel erg en ik heb mij dan ook geen dag verveeld. Het mooiste vond ik de Hagia Sophia en met een gids erbij wordt het verhaal over dit gebouw compleet. Hou je ook nog van shoppen? Dan ben je op de Istiklal Caddesi op de goede plek. Dit is een gezellige plek waar het ook 's avonds gezellig druk is en waar je op veel plekken heerlijk kunt eten, want ja, Turks eten is toch wel echt super lekker. Voor 2020 staat een verre bestemming naar San Fransisco op mijn lijstje, want ik heb altijd al de VS willen ontdekken en denk dat deze stad een mooi begin is.
Ilayda, 36

Porec, Kroatië

Bijna elk jaar gaan we op vakantie naar een Zuid-Europees land, maar nog nooit waren wij in Kroatië geweest. De heldere zee en de temperatuur trok ons wel. Eenmaal aangekomen in Porec duurde het niet lang voordat we met ons luchtbedje de zee in liepen. Maar niet alleen Porec was een gezellig aan de haven, ook de stadjes om Porec waren erg gezellig. Je kan vanaf Porec bezoekjes brengen aan Rovinj (waar een prachtig café zit met terras aan het water!), Pula, Umag en als je wilt ben je in een paar uurtjes in Zagreb! Ook de pizza in Kroatië is bijna net zo goed als de Italiaanse pizza. Dus als je ooit in Kroatië bent, probeer dit dan zeker! Voor 2020 willen wij graag weer naar Zuid-Europa, waarschijnlijk naar een eiland zoals Malta.
Marja & Niels, 50 & 53

De kleine lettertjes

  • De winnaars worden bekendgemaakt op 20 december 2019
  • Er willekeurig worden 3 winnaars gekozen voor een kortingsvoucher van €50 en 7 winnaars voor een kortingsvoucher van €30.
  • Indien je winnaar bent van één van de vouchers, kan je die voucher alleen inleveren voor de bestemming die je hebt ingevoerd in het formulier.
  • De voucher is geldig van 1 januari 2020 tot en met 30 juni 2020
  • De reisperiode is van 1 januari 2020 tot 31 december 2020
  • De voucher is niet in te wisselen voor geld.
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
  • Indien de winnaar niet binnen vijf dagen reageert op de e-mail waarin staat dat diegene de winnaar is, vervalt de prijs voor deze persoon en wordt er een nieuwe winnaar gekozen.
*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Mis geen aanbiedingen meer

We zijn er voor jou!

Je ontvangt je e-ticket(s)
binnen 5 min.

Altijd € 10 korting
op je volgende boeking

Wij staan 365 dagen
per jaar voor je klaar

Jouw reisagent
sinds 1989