Proost!

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vier het Oktoberfest met je vrienden

Van 17 september t/m 3 oktober 2022 vindt het jaarlijkse Oktoberfest in München weer plaats. Vrouwen in dirndls, mannen in lederhose en literpullen bier zijn de belangrijkste ingrediënten en natuurlijk een hoop gezelligheid. Wil jij het Oktoberfest last minute nog meemaken met je vrienden? Dan kan nog! Boek nu extra voordelig tickets naar heel veel bier en gezelligheid... 🍻

Meer populaire steden in Duitsland

Niet alleen München staat in het teken van het Oktoberfest, ook andere steden in Duitsland organiseren vaak hun eigen versie. Wil jij het iets kleinschaliger vieren? Ervaar het Oktoberfest in deze andere Duitse steden:

4x tips voor Oktoberfest

  1. Bier wordt geserveerd in een pull van 1 liter dus dat is even wennen voor de armspieren. Probeer echter niet sneller te drinken, het alcoholpercentage van het speciale Oktoberfestbier is namelijk sterker dan 'normaal' bier, namelijk tussen de 7,5 en 8 procent.

  2. Tafels worden al ver van tevoren geboekt; als je geen tafel gereserveerd hebt, kun je het beste zo vroeg mogelijk aanwezig zijn of juist aan het einde van de avond pas komen. Veel tenten hebben ook buiten een terras waar je zonder reservering kunt zitten en mee kunt genieten van de muziek.

  3. Hoewel er een speciaal Oktoberfest terrein is waar alle tenten zch bevinden (de Theresienwiese), staat de rest van de stad ook in het teken van het Oktoberfest. Mocht het druk of vol zijn, kijkt niemand raar op als je in het centrum in je lederhose of dirndl een biergarten binnen stapt.

  4. Oefen alvast Duitse Schlager hits als Das rote Pferd, Atemlos of het Fliegerlied. Maar het belangrijkste lied dat wordt gezongen voor het proosten is: ein Prosit.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Mis geen aanbiedingen meer

We zijn er voor jou!

Je ontvangt je e-ticket(s)
binnen 5 min.

Altijd € 10 korting
op je volgende boeking

Wij staan 365 dagen
per jaar voor je klaar

Jouw reisagent
sinds 1989