Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Veilig en vertrouwd boeken en betalen

Stichting Garantiefonds Reisgelden

Ons bedrijf is aangesloten bij SGR. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. De SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, als zijn wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorggedragen voor de terugreis. Voor de garantieregeling van de SGR klik hier.

Lid van het Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen (ANVR)

vliegwinkel.nl is lid van het Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen (ANVR nr. 00527) (zie voor meer informatie de website www.anvr.nl). De reis- en boekingsvoorwaarden die ANVR-reisondernemingen hanteren zijn overeengekomen met de Consumentenbond. Dit voorkomt dat je bij bijvoorbeeld het betalen, annuleren of wijzigen van een reis met onredelijke bepalingen wordt geconfronteerd. Alle ANVR-touroperators zijn aangesloten bij Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Dit betekent dat, in het geval zich een calamiteit voordoet tijdens jouw vakantie jij de kosten vergoed krijgt. Alle ANVR-reisondernemingen hebben uitgebreide landeninformatie met gezondheidsinformatie, noodzakelijke inentingen, benodigde grensdocumenten, reisadviezen en omstandigheden waar je rekening mee moet houden. Vraag er naar wanneer je op reis gaat. ANVR-reisondernemingen helpen jou daarnaast bij klachten over de door jou gemaakte reis.

IATA-geaccrediteerd

vliegwinkel.nl is IATA-geaccrediteerd. Dit wil zeggen dat onze organisatie formeel erkend is als verkoper en uitgever van internationale vliegtickets.
Klik hier voor meer informatie over deze accreditering (Engelstalig).

Beveiliging van je persoonlijke gegevens
Om de privacy van de door jou verstrekte gegevens op onze website en in de door ons gebruikte software te waarborgen, gebruiken wij uiteenlopende vormen van beveiliging. Als je via onze website persoonlijke gegevens verstrekt tijdens het maken of afronden van een boeking, dan worden de gegevens die je naar onze website verstuurt, beveiligd door middel van Secure Socket Layers (SSL). Ook zijn al onze systemen beschermd door een "firewall" om ongeautoriseerde toegang te voorkomen.

Wat is SSL?

SSL staat voor Secure Sockets Layer en is de meest gebruikte manier voor het aangaan van beveiligde electronische transacties op het internet. SSL wordt gebruikt bij het versleutelen van verbindingen tussen een webbrowser en een e-mailprogramma of een webserver. De technologie wordt veel gebruikt bij creditcardbetalingen. SSL houdt in dat elk bericht tussen jou en ons wordt vercijferd, zodat derden dit bericht niet kunnen lezen. Alle browsers ondersteunen SSL en geven dat ook aan wanneer deze beveiliging van kracht is, vaak door een gesloten hangslotje.

Wat is iDEAL?

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat je direct koppelt aan jouw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoef je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of Triodos Bank dan kun je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van jouw eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.

Betalen met creditcard

De afhandeling van jouw creditcardbetalingen die via onze website worden verricht, worden verwerkt via de uitgebreide fraudemodule van Ogone Payment Services. Dit betekent dat het 3D-secure protocol van toepassing is. Hierbij dient de creditcardgebruiker naast kaartnummer, naam kaarthouder, vervaldatum en CVC-code ook nog een extra "password/wachtwoord" in te voeren ter verificatie. Ogone is een van de grootste afhandelaars van betalingen via internet. Ogone maakt gebruik van een beveiliging volgens het Secure Socket Layer protocol waarbij jouw creditcardgegevens gecodeerd naar de creditcardmaatschappij worden gestuurd. Deze gegevens zijn niet door derden te onderscheppen. Ook de berichten die door Ogone aan ons worden verzonden, vinden uitsluitend gecodeerd plaats. Jouw creditcardgegevens worden opgeslagen in de zeer goed beveiligde computers van Ogone Payment Services. Indien je jouw betaling via de website verricht, worden jouw creditcardgegevens bovendien niet aan ons bekendgemaakt. Je kunt dus zonder enig risico gebruikmaken van deze betalingsmethode.

Meer over 3D Secure

3D-Secure maakt het betalen op internet nog veiliger. De 3D-Secure technologie is ontwikkeld door Visa en MasterCard. 3D-Secure vormt een extra stap bij het plaatsen van jouw bestelling die is bedoeld voor jouw veiligheid. Je wordt beschermd tegen misbruik van jouw creditcardnummer omdat je vóór de betaling eerst jouw identiteit bevestigt.

Hoe werkt 3D Secure?
Jouw kaart is niet standaard geactiveerd voor 3D-Secure. Voor het betalen van jouw bestelling kan gevraagd worden om 3D-Secure te activeren op jouw kaart. Hierna zal bij elke online verificatie van jouw creditcard altijd om een digitale handtekening gevraagd worden. Deze code wordt vervolgens meteen door jouw eigen bank gecontroleerd. Er is een aantal varianten van de digitale handtekening, afhankelijk van jouw bank. Het kan een zelf gekozen wachtwoord zijn, een password/wachtwoord die verstrekt is door de bank, maar er kan ook gevraagd worden om een digitale handtekening met behulp van een digipas of random reader.

Betalen met Bancontact/Mister Cash

Met Bancontact/Mister Cash kunnen Belgische klanten aankopen doen op vliegwinkel.nl. In het betaalscherm toets je jouw gegevens en het kaartnummer in. Vervolgens kun je jouw eigen bank selecteren. Je kunt betalen met Bancontact/Mister Cash als je aangesloten bent bij Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA Bank of de VDK Spaarbank. De betaling op deze manier werkt op een zelfde manier als betalingen met een creditcard. De veiligheid en betrouwbaarheid van het boeken op vliegwinkel.nl is met deze betaalwijze gegarandeerd.

Klantenservice
Vliegwinkel.nl
Thema's
Volg Vliegwinkel.nl