Aan het laden...
Een moment a.u.b.

IJsland

Reykjavik

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Over Reykjavik
Bezienswaardigheden
Shoppen & uitgaan
Beste reistijd

Vlieg voordelig naar Reykjavik

Shoppen en uitgaan

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Shoppen & Uitgaan in Reykjavik

Shoppen in Reykjavik

Als je vliegtickets naar Reykjavik hebt geboekt kom je flink aan je trekken. Alhoewel Reykjavik niet erg groot is, zijn er voldoende winkels en uitgaansgelegenheden. De grootste winkelstraat van Reykjavik is de Laugavegur. Je vindt hier mooie winkels en hippe boetiekjes. Ook in de zijstraten zitten leuke winkels. Het grootste winkelvertier vind je in het winkelcentrum Kringlan; hier vind je meer dan 100 winkels. Op de bovenste etage kun je heerlijk eten en heb je een schitterend uitzicht over Reykjavik.

Restaurants in Reykjavik

Reykjavik heeft een ruim aanbod aan nationale en internationale restaurants. Voor de traditionele nationale gerechten kun je goed terecht in en rondom Laugavegur. Typische Ijslandse gerechten zijn gerookte lam, bladbrood, skyr yoghurt en allerlei visgerechten. Als je vliegtickets naar Reykjavik hebt geboekt kun je hier betaalbaar eten in een echte Scandinavische ambiance. In de chiquere eetgelegenheden is de keuken vaak internationaler.

Uitgaan in Reykjavik

Het uitgaansleven concentreert zich rond de Laugavegur-straat. De hippe bars zijn tot diep in de nacht open en rustig op straat is het allerminst. Entree is vaak gratis en er zijn nauwelijks rijen voor de deur te vinden. IJslanders houden wel van een avondje stappen!

Naar Reykjavik vanaf

Amsterdam

Rotterdam

Eindhoven

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van vliegwinkel.nl en is excl € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Andere vluchten

Andere bestemmingen in IJsland

Klantenservice
Vliegwinkel.nl
Thema's
Volg Vliegwinkel.nl