Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Zweden

Stockholm

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Bezienswaardigheden

Vlieg voordelig naar Stockholm

Bezienswaardigheden

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Bezienswaardigheden Stockholm

Kungliga Slottet (Koninklijk Paleis)
Het Koninklijk Paleis ligt in het centrum van de stad. Met 608 kamers is het een van de grootste barokpaleizen van Europa. Een bezoek aan de Zweedse kroonjuwelen, de Koninklijke Kapel, Gustav III´s Museum van de Oudheid en het koninklijk wapenarsenaal mag je niet missen. Een andere bezienswaardigheid is de wisseling van de wacht. Deze vindt dagelijks plaats van juni tot en met augustus.
Locatie: Slottsbacken

Stadshuset (Stadhuis)
Het Stadhuis werd in 1911 gebouwd onder leiding van de architect Ragnar Ostberg. In het nationaal-romantische gebouw zijn kantoren, feestzalen en vergaderzalen gehuisvest. Je kunt een bezoek brengen aan de Gouden Zaal. Hier vind je miljoenen mozaïeken van glas en goud. Vanuit de toren heb je een prachtig panoramazicht over de stad. De Blauwe Zaal, die eigenlijk bedekt is met prachtige rode bakstenen, is de grootste feestzaal van het stadhuis. Hier wordt jaarlijks de Nobelprijs uitgereikt.
Locatie: Hantverkargatan 1

Skansen
Skansen is het oudste openluchtmuseum ter wereld. In 2006 was het Stockholms meest bezochte museum. Hier vind je ruim 160 traditionele Zweedse huisjes en houten boerderijen met dieren. Ook vind je hier een dierentuin en een aquarium.
Locatie: Djurgarden

Lees meer

Omgeving van Stockholm

Het is ook de moeite waard om de omgeving van Stockholm te ontdekken als je vliegtickets naar Stockholm hebt geboekt. In de nabije omgeving zijn interessante bezienswaardigheden te bezoeken, zoals het Drottningholms Slott en de duizenden eilanden.

Lees meer

Naar Stockholm vanaf

Amsterdam

Rotterdam

Eindhoven

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van vliegwinkel.nl en is excl € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
Vliegwinkel.nl
Thema's
Volg Vliegwinkel.nl