Vlieg voordelig met EVA Air

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

EVA Air

Informatie over EVA Air

EVA Air is een relatief jonge luchtvaartmaartschappij die in 1988 is opgericht door de Taiwanese zakenman Chang Yung-fa. Het hoofdkwartier bevindt zich in Taipei. EVA Air is in 2008 verkozen tot Best Premium Economy Class tijdens de jaarlijkse World Airline Awards.
Lees meer over:

Reizen met EVA Air

Reis je met EVA Air? Dan kan je kiezen tussen Economy Class en Business Class. Daarnaast is er ook nog een Elite Class. Deze zit tussen Economy en Business in en heeft voordelen zoals een verstelbare rugleuning, meer service door het personeel, luxere maaltijden, een eigen video- en audiosysteem, een aparte incheckbalie en de mogelijkheid tot stoelreservering.

Check-in & bagage bij EVA Air

Iedere airline heeft andere voorwaarden voor check-in en bagage. Het is dus goed om vooraf te kijken of je verplicht online in moet checken, vanaf wanneer je online in kan checken en wat de regels voor bagage zijn zodat je op het vliegveld niet voor verrassingen komt te staan.
Lees meer over check-in en bagage>>

Aanbiedingen van EVA Air

Op zoek naar aanbiedingen van EVA Air? We hebben de populairste aanbiedingen van EVA Air voor je op een rij gezet. Zo weet je zeker dat je geen voordelige tarieven mist.
Bekijk de aanbiedingen >>

Bestemmingen van EVA Air

Benieuwd naar welke bestemmingen EVA Air vliegt? We hebben een overzicht van de top 16 populairste bestemmingen voor je op een rij gezet.
Bekijk de bestemmingen>>

Overige informatie EVA Air

EVA Air Frequent Flyer Programma

Het Frequent Flyer Programma van EVA Air heet Infinity MileageLands. Met het programma kun je miles sparen voor award tickets, upgrades, hotel- en autohuurarrangementen en vele andere cadeaus. De belangrijkste voordelen staan hieronder op een rij:

  • Je spaart niet alleen miles als je vliegtickets boekt van EVA Air, maar ook als je vliegt met United Airlines, Swiss Air, Brussels Airlines en andere luchtvaartmaatschappijen die zijn aangesloten bij het Infinity MileageLands programma.
  • Je kunt miles sparen voor het Infinity MileageLands programma met autohuur, hotelovernachtingen en aankopen op verschillende luchthavens.
*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Mis geen aanbiedingen meer

We zijn er voor jou!

Je ontvangt je e-ticket(s)
binnen 5 min.

Altijd € 10 korting
op je volgende boeking

Wij staan 365 dagen
per jaar voor je klaar

Jouw reisagent
sinds 1989