Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Vlieg met

ITA Airways

AZ

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

ITA Airways in 't kort
Aanbiedingen
Bagage
Bestemmingen

Vlieg met ITA Airways voordelig naar vele bestemmingen

ITA Airways

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vlieg met ITA Airways

Italia Trasporto Aereo of ITA Airways, is sinds 15 oktober 2021 de nationale luchtvaartmaatschappij van Italië en is eigendom van het Italiaanse Ministerie van Economie en Financiën. Hun belangrijkste hub bevindt zich op de luchthaven van Rome Fiumicino International Airport (FCO), maar ITA Airways biedt ook voor hun binnenlandse netwerk en enkele internationale routes vluchten aan vanaf de luchthaven van Milan Linate Airport.

Vanaf 2021 biedt ITA Airways service naar 45 bestemmingen op 61 routes, met de belangrijkste focus op Italië en omliggende bestemmingen in Europa, maar met uitbreiding naar verdere internationale routes tegen 2025.

ITA Airways Reisklassen

ITA Airways biedt stoelen aan in 4 reisklassen:

  • Economy
  • Premium Economy
  • Business Class Medium Haul
  • Business Class Long Haul

ITA Airways Check-in & Baggage

Online inchecken is beschikbaar voor reizigers 48 uur voor de geplande vluchttijd. Inchecken en het opnieuw afdrukken van de instapkaart is mogelijk tot 90 minuten voor vertrek voor internationale vluchten en 45 minuten voor binnenlandse vluchten.

Reizigers kunnen ook rechtstreeks inchecken bij de ITA Airways-balie op de luchthavens, maar let op de inchecktijdslimiet, afhankelijk van je route. Meer informatie over incheckbeleid is rechtstreeks beschikbaar op de site van ITA Airways.

ITA Airways Bagage-informatie

Toegestaan bagage per cabine bij ITA Airways:

  • Hand-/ruimbagage: 1 stuk dat de afmetingen van 55 x 35 x 25 cm (H x B x D) niet mag overschrijden. Gewichtslimieten: tot 8 kg (Economy). Een persoonlijk item (handtas, werk-rugzak, laptopcomputer) is ook toegestaan. Een grondmedewerker van ITA Airways zal een label ('Onder de stoel') verstrekken voor kleine bagagestukken met afmetingen van maximaal 36 cm (H), 45 cm (B) en 20 cm (D) voor zowel binnenlandse als internationale routes.
  • Extra bagage en bagage die niet binnen de limieten vallen, zijn onderhevig aan overbagagekosten.
  • Lees meer over de bagageregels van ITA Airways
    *Retourtarieven per persoon, inclusief belastingen, exclusief boekingskosten.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
Vliegwinkel.nl
Thema's
Volg Vliegwinkel.nl