Vliegtickets Italië

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten en evt. bagagekosten.

De populairste vliegtickets naar Italië

In Italië zijn zo veel mooie plekken te vinden, dat het soms lastig kiezen is waar je je vakantie zult doorbrengen. Zowel voor een stedentrip als een zonvakantie is vliegen naar Italië ideaal. Vlieg naar een van onderstaande steden in Italië en reis vanuit daar eventueel door naar andere plekken.

Meer vliegtickets naar Italië

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vertel over deze pagina

Mis geen aanbiedingen meer

We zijn er voor jou!

Je ontvangt je e-ticket(s)
binnen 5 min.

Altijd € 10 korting
op je volgende boeking

Wij staan 365 dagen
per jaar voor je klaar

Jouw reisagent
sinds 1989

Italie ligt in de laars van Europa. Het land met de zo kenmerkende vorm staat bekend om het mooie weer, de prachtige steden en de wonderschone natuur. Rome is de hoofdstad van Italie en heeft een schitterend Romeins centrum. Hoogtepunten zijn het Forum Romanum, de Sixtijnse Kapel en het Colosseum. Ook Florence is een oude stad met wereldberoemde gebouwen en bekende kunst. Ook worden er vliegtickets Italie geboekt om een bezoek te brengen aan Venetie, Milaan, Pisa en Napels. Ook worden verschillende streken in Italie druk bezocht. Bijvoorbeeld Sicilie in het zuiden. De bekende vulkaan de Etna is weergaloos om te zien en de stadjes zijn pitoresk. Een andere bekende streek in Italie is Toscane. Schitterende wisselen elkaar af met bijzondere steden, zoals Siena en Florence. Bekende badplaatsen in Italie zijn Rimini en Lido de Jesolo. In de zomer zijn dit drukke oorden. In de winter kan er in de Dolomieten worden geskied. Het noorden van Italie grenst aan de prachtige Alpen. Ontdek italie met de goedkoopste vliegtickets Italie op vliegwinkel.nl

In één oogopslag vliegtickets vergelijken

Voor je vliegticket naar Italie wil je natuurlijk niet te veel betalen. Vliegwinkel.nl biedt je een helder overzicht van alle vliegtarieven naar Italie van verschillende en betrouwbare luchtvaartmaatschappijen. Je kunt dus in één oogopslag de prijzen van de vliegtickets Italie vergelijken en je ticket online reserveren.

Vliegtickets naar Italie boeken met vliegwinkel.nl

Vliegwinkel.nl verkoopt naast alle vluchten van de grote luchtvaartmaatschappijen als KLM, United, Lufthansa, Singapore Airlines en British Airways ook vliegtickets van alle bekende low-cost airlines, zoals bijvoorbeeld Transavia en Easyjet. Zo krijg je alle vliegtickets Italie direct in één overzichtelijk tarievenoverzicht en kun je gemakkelijk kiezen uit de voordeligste vliegtarieven voor een vliegticket naar Italie.

Bestemmingen in Italië