Vlieg voordelig met Ryanair

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Ryanair

Informatie over Ryanair

Ryanair is een relatief jonge luchtvaartmaartschappij die in 1985 is opgericht door de Ier Tony Ryan, naar wie de airline is vernoemd. Het hoofdkwartier bevindt zich in Dublin. Ryanair is de enige ultra-low-cost-luchtvaartmaatschappij van Europa en garandeert de laagste tarieven op vluchten naar al hun bestemmingen.

Lees meer over:

Reizen met Ryanair

Ryanair is inmiddels uitgegroeid van een familiebedrijf tot een van ‘s werelds toonaangevende airlines. Als je met Ryanair vliegt heb je de keuze uit 1 klas. Wel is het mogelijk om paketten met extra bagage, vrije keuze uit stoelen en priority check-in te boeken. Ryanair voert meer dan 1600 vluchten per dag uit, waardoor zij in totaal 81,5 miljoen passagiers naar hun bestemming helpen.

Check-in & bagage bij Ryanair

Iedere airline heeft andere voorwaarden voor check-in en bagage. Het is dus goed om vooraf te kijken of je verplicht online in moet checken, vanaf wanneer je online in kan checken en wat de regels voor bagage zijn zodat je op het vliegveld niet voor verrassingen komt te staan.
Lees meer over check-in en bagage>>

Aanbiedingen van Ryanair

Op zoek naar aanbiedingen van Ryanair? We hebben de populairste aanbiedingen van Ryanair voor je op een rij gezet. Zo weet je zeker dat je geen voordelige tarieven mist.
Bekijk de aanbiedingen >>

Bestemmingen van Ryanair

Benieuwd naar welke bestemmingen Ryanair vliegt? We hebben een overzicht van de top 10 populairste bestemmingen voor je op een rij gezet.
Bekijk de bestemmingen>>

Overige informatie Ryanair

Toeslagen

Net als iedere luchtvaartmaatschappij kent ook Ryanair de nodige toeslagen. Voorkom vervelende verrassingen en neem de toeslagen goed door als je reist met Ryanair.

Ryanair Frequent Flyer Programma

Ryanair heeft geen Frequent Flyer Programma.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Mis geen aanbiedingen meer

We zijn er voor jou!

Je ontvangt je e-ticket(s)
binnen 5 min.

Altijd € 10 korting
op je volgende boeking

Wij staan 365 dagen
per jaar voor je klaar

Jouw reisagent
sinds 1989