Vlieg voordelig met Transavia

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Transavia

Informatie over Transavia

De low cost luchtvaartmaatschappij Transavia verzorgt charters en lijndiensten naar zomer- en winterbestemmingen binnen Europa en landen rond de Middelandse Zee. Transavia is in 1965 opgericht als Transavia Holland. Sinds 2003 is zij een volledige dochter van KLM, dat deel uitmaakt van de Air France KLM Groep.

Lees meer over:

Reizen met Transavia

Transavia is de favoriete airline van vele reizigers door haar vriendelijke personeel en service. Transavia heeft een jonge en milieuvriendelijke vloot die door de gespecialiseerde, eigen technische dienst continu in optimale staat wordt gehouden. n 2014 is Transavia voor de zesde keer op rij verkozen tot de beste low cost- en charterluchtvaartmaatschappij tijdens de Dutch Travel Awards.

Check-in & bagage bij Transavia

Iedere airline heeft andere voorwaarden voor check-in en bagage. Het is dus goed om vooraf te kijken of je verplicht online in moet checken, vanaf wanneer je online in kan checken en wat de regels voor bagage zijn zodat je op het vliegveld niet voor verrassingen komt te staan.
Lees meer over check-in en bagage>>

Aanbiedingen van Transavia

Op zoek naar aanbiedingen van Transavia? We hebben de populairste aanbiedingen van Transavia voor je op een rij gezet. Zo weet je zeker dat je een voordelige tarieven mist.
Bekijk de aanbiedingen >>

Bestemmingen van Transavia

Benieuwd naar welke bestemmingen Transavia vliegt? We hebben een overzicht van de top 10 populairste bestemmingen voor je op een rij gezet.
Bekijk de bestemmingen>>

Overige informatie

Transavia Frequent Flyer Programma

Flying Blue is het frequent flyer programma van KLM en Air France, met wereldwijd meer dan 24 miljoen leden. Transavia is ook aangesloten bij het programma. De passagier spaart Award Miles bij vluchten met Transavia (Plus of Max tarief), maar ook met KLM, Air France of een van de partner airlines. Vanaf 5.000 Miles kan al een enkele reis bij Transavia worden geboekt.

Bekijk meer informatie over het Frequent Flyer Programma van Transavia

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Mis geen aanbiedingen meer

We zijn er voor jou!

Je ontvangt je e-ticket(s)
binnen 5 min.

Altijd € 10 korting
op je volgende boeking

Wij staan 365 dagen
per jaar voor je klaar

Jouw reisagent
sinds 1989