Vlieg voordelig met Transavia

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten en evt. bagagekosten.

Check-in & bagage

Transavia check-in informatie

Online inchecken op Transavia is gratis, snel en eenvoudig. De online check-in opent 24 uur voor vertrek en sluit 4 uur voor vertrek van je vlucht. Je kunt online inchecken op zowel je telefoon, tablet als computer. Wil je er zeker van zijn dat de hele groep of familie bij elkaar zit? Check dan 24 uur van te voren in en kies een stoel of reserveer al vooraf een stoel. Naast online inchecken is het bij Transavia ook mogelijk om in te checken op de luchthaven met je boekingsbevestiging en je nationale identiteitskaart of paspoort. Op Amsterdam Airport Schiphol kun je ook inchecken via een check-in automaat. Hiervoor is een boekingsbevestiging en je nationale identiteitskaart of paspoort nodig.

Hoe werkt online inchecken bij Transavia?

Bagagevoorwaarden van Transavia

Als je gaat vliegen met Transavia, bekijk dan voordat je vertrekt de afmetingen en de bagagevoorwaarden van Transavia:

Regels voor handbagage Transavia

Iedere passagier mag 1 stuk handbagage tot 10 kg kosteloos meenemen. Transavia adviseert een tas van maximaal 40 x 25 x 20 cm mee te nemen. Die kan namelijk gegarandeerd mee in de cabine. Bij een grotere tas of trolley (maximaal 55 x 35 x 25 cm) lopen passagiers het risico dat deze wordt ingenomen en Transavia het als ruimbagage vervoert.

Lees meer over de regels voor handbagage van Transavia

Regels voor ruimbagage Transavia

Voor ruimbagage betaalt de passagier bij Transavia altijd een vergoeding. Iedere passagier mag maximaal 50 kg ruimbagage meenemen. Te verdelen over 5 bagagestukken per persoon. Een bagagestuk mag maximaal 32 kg wegen.

Lees meer over de regels voor ruimbagage van Transavia

Mis geen aanbiedingen meer

We zijn er voor jou!

Je ontvangt je e-ticket(s)
binnen 5 min.

Altijd € 10 korting
op je volgende boeking

Wij staan 365 dagen
per jaar voor je klaar

Jouw reisagent
sinds 1989