Aan het laden...
Een moment a.u.b.

KLM

KL

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Over KLM
Aanbiedingen
Bestemmingen
Real Deal Dagen
Check-in & bagage

Vlieg voordelig met KLM

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Informatie over KLM

KLM, de Koninklijke Luchtvaart Maatschappij, is opgericht in 1919 en is de nationale luchtvaartmaatschappij van Nederland. Het is de oudste luchtvaartmaatschappij die nog opereert onder haar originele naam.

Lees meer over:

Reizen met KLM

Als je vliegtickets van KLM boekt kun je gebruikmaken van allerlei gemakken. Tijdens de vlucht kun je genieten van muziek, films of een taalcursus. Alle stoelen in de Boeing 777, MD 11 en de Airbus A330 zijn uitgerust met een eigen beeldscherm. De World Business Class in de Boeing 747 heeft ook voor iedere passagier een eigen scherm ingebouwd.

Check-in & bagage bij KLM

Iedere airline heeft andere voorwaarden voor check-in en bagage. Het is dus goed om vooraf te kijken of je verplicht online in moet checken, vanaf wanneer je online in kan checken en wat de regels voor bagage zijn, zodat je op het vliegveld niet voor verrassingen komt te staan.
Lees meer over check-in en bagage>>

Aanbiedingen van KLM

Op zoek naar aanbiedingen van KLM? We hebben de populairste aanbiedingen van KLM voor je op een rij gezet. Zo weet je zeker dat je geen voordelige tarieven mist.
Bekijk de aanbiedingen >>

Bestemmingen van KLM

Benieuwd naar welke bestemmingen KLM vliegt? We hebben een overzicht van de top 10 populairste bestemmingen voor je op een rij gezet.
Bekijk de bestemmingen>>

Overige informatie KLM

KLM Flying Blue Programma

KLM kent het Flying Blue-spaarprogramma. Je kunt hier gratis aan meedoen en je spaart automatisch airmiles bij elke vlucht. Met deze miles kun je voor vele leuke extra's sparen in de Flying Blue Store. Het KLM Flying Blue-programma heeft vier niveau's: Ivoor, Zilver, Goud en Platinum.

Lees meer

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
Vliegwinkel.nl
Thema's
Volg Vliegwinkel.nl