Vlieg voordelig met KLM

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten en evt. bagagekosten.

Informatie over KLM

KLM, de Koninklijke Luchtvaart Maatschappij, is opgericht in 1919 en is de nationale luchtvaartmaatschappij van Nederland. Het is de oudste luchtvaartmaatschappij die nog opereert onder haar originele naam. KLM is lid van de SkyTeam alliantie, een alliantie waar verschillende luchtvaartmaatschappijen bij aangesloten zijn. Sinds de fusie in 2004 maakt KLM deel uit van de AIR FRANCE KLM groep.

Als je vliegtickets van KLM boekt kun je gebruikmaken van allerlei gemakken. Je kunt online inchecken en je kunt tijdens het inchecken kiezen voor extra beenruimte. Tijdens de vlucht kun je genieten van muziek, films of een taalcursus. Alle stoelen in de Boeing 777, MD 11 en de Airbus A330 zijn uitgerust met een eigen beeldscherm. De World Business Class in de Boeing 747 heeft ook voor iedere passagier een eigen scherm ingebouwd.

Aanbiedingen van KLM

Op zoek naar aanbiedingen van KLM? We hebben de populairste aanbiedingen van KLM voor je op een rij gezet. Zo weet je zeker dat je een voordelige tarieven mist.
Bekijk de aanbiedingen >>

Bestemmingen van KLM

Benieuwd naar welke bestemmingen KLM vliegt? We hebben een overzicht van de top 10 populairste bestemmingen voor je op een rij gezet.
Bekijk de bestemmingen>>

Check-in & bagage bij KLM

Iedere airline heeft andere voorwaarden voor check-in en bagage. Het is dus goed om vooraf te kijken of je verplicht online in moet checken, vanaf wanneer je online in kan checken en wat de regels voor bagage zijn.
Lees meer over check-in en bagage>>

Overige informatie KLM

Toeslagen

Net als iedere luchtvaartmaatschappij kent ook KLM de nodige toeslagen. Voorkom vervelende verrassingen en neem de toeslagen goed door als je reist met KLM.

KLM Flying Blue Programma

KLM kent het Flying Blue-spaarprogramma. Je kunt hier gratis aan meedoen en je spaart automatisch airmiles bij elke vlucht. Met deze miles kun je voor vele leuke extra's sparen in de Flying Blue Store. Het KLM Flying Blue-programma heeft vier niveau's: Ivoor, Zilver, Goud en Platinum.

Vervoersvoorwaarden

Elke luchtvaartmaatschappij hanteert eigen vervoersvoorwaarden, waarin de rechten en plichten van de luchtvaartmaatschappij en haar passagiers zijn vastgelegd. Deze voorwaarden zijn voor jou - als passagier - van belang in geval van bijvoorbeeld vluchtvertraging en zoekgeraakte bagage. Voor de vervoersvoorwaarden van KLM verwijzen we je naar hun website.

Bezoek de website van KLM

Meer airlines:

Mis geen aanbiedingen meer

We zijn er voor jou!

Je ontvangt je e-ticket(s)
binnen 5 min.

Altijd € 10 korting
op je volgende boeking

Wij staan 365 dagen
per jaar voor je klaar

Jouw reisagent
sinds 1989