Vlieg voordelig met KLM

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten en evt. bagagekosten.

Check-in & bagage

KLM check-in informatie

Vlieg je met KLM en wil je de wachtrij bij de incheckbalie overslaan? Check dan online in via jouw laptop/computer óf met je mobiele telefoon, via de website van KLM. Dit kan van 30 uur tot 1 uur voor vertrek, 7 dagen per week, 24 uur per dag.

Inchecken op Schiphol kan, afhankelijk van je bestemming, tot een half uur voor vertrek via de incheckautomaat of aan de incheckbalie. Ook hiervoor heb je jouw e-ticketnummer of boekingscode én natuurlijk je paspoort nodig.

Als je bent ingecheckt hoef je alleen nog jouw ruimbagage af te geven bij een bagageafgiftepunt op de luchthaven. Kies je voor de incheckbalie, dan kun je meteen je bagage afgeven. Op de meeste luchthavens kun je jouw bagage afgeven op de dag van vertrek, tot 2 uur voor vertrek van je vlucht.

Hoe werkt online inchecken bij KLM?

Bagagevoorwaarden van KLM

Als je gaat vliegen met KLM, bekijk dan voordat je vertrekt de afmetingen en de bagagevoorwaarden van KLM:

Regels voor handbagage KLM

Voor Economy Class en Business Class passagiers is één stuk handbagage toegestaan. Elk stuk handbagage mag niet groter zijn dan 55 cm x 25 cm x 35 cm. In de Economy Class mag de handbagage niet meer wegen dan 12 kg. In de Business Class is het ook toegestaan om een extra accessoire van 45 x 20 x 35 centimeter mee te nemen en is een gezamenlijk gewicht van 18 kg toegestaan.

Lees meer over de regels voor handbagage van KLM

Regels voor ruimbagage KLM

Bij KLM mogen Economy Class passagiers minimaal 1 stuk ruimbagage meenemen van 23 kilogram. Business Class passagiers mogen er zelfs 2 meenemen, met een gezamenlijk gewicht van 32 kilogram. Het totale aantal centimeters van je koffer, wanneer je lengte, breedte en hoogte bij elkaar optelt, mag echter niet meer zijn dan 158 centimeter.

Lees meer over de regels voor ruimbagage van KLM

Mis geen aanbiedingen meer

We zijn er voor jou!

Je ontvangt je e-ticket(s)
binnen 5 min.

Altijd € 10 korting
op je volgende boeking

Wij staan 365 dagen
per jaar voor je klaar

Jouw reisagent
sinds 1989