Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Italië

Napels

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Over Bangkok
Bezienswaardigheden
Shoppen & uitgaan
Beste reistijd

Vlieg voordelig naar Napels

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Napels

Vliegen naar Napels is een echte aanrader en de vliegtickets naar Napels zijn relatief goedkoop. Napels is een grote stad in het zuiden van Italië. In de stad Napels valt veel te ontdekken, maar je moet ook zeker de natuur buiten de stadsgrenzen verkennen! Daar staan je pittoreske dorpjes en een prachtig heuvellandschap te wachten. En heb je je altijd al afgevraagd waar de pizza Margherita vandaan komt? Uit Napels dus! Dat wordt genieten.

Vergelijk alle vliegtickets naar Napels in een handig overzicht

Naar Napels vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen. Op vliegwinkel.nl vergelijk je alle vliegtickets naar Napels in een handig overzicht. Na het invullen van je zoekopdracht krijg je een overzicht van alle airlines die naar Napels vliegen. Je kunt goedkope vliegtickets naar Napels boeken met onder andere Transavia, Vueling, Iberia en easyJet.

Te doen in Napels

In Napels kun je naast het rijke archeologisch museum, ook het prachtige paleis bezoeken op de Piazza Municipio. Napels heeft daarnaast talloze kerken en andere historische gebouwen waarbij je goed de sfeer proeft van een paar honderd jaar geleden. Loop door de kronkelende straatjes en aanschouw het relaxte Italiaanse leven hier. Vlakbij de stad ligt het wereldberoemde plaatsje Pompeï. Dit is iets wat je gezien moet hebben.

Meer over bezienswaardigheden in Napels >>

Shoppen & uitgaan

In Napels kun je uitstekend winkelen, uiteten en uitgaan. Naast vele shopping malls zijn er ook vele markten en ook het restaurantaanbod is heel divers. Naast de lekkerste pizza en andere Italiaanse specialiteiten, moet je zeker de Limoncello niet overslaan. Lekker verfrissend op een hete zomeravond!

Meer over shoppen en uitgaan in Napels >>

Beste reistijd

De beste periode om Napels te bezoeken is tussen juni en augustus. Dan ligt de temperatuur rond de 30 graden. In de maanden mei, september en oktober ligt de temperatuur rond de 20 graden, wat ook goed vertoeven is. Dus als je liever niet in het heel warme weer wilt zitten, bezoek Napels dan in deze maanden.

Meer over de beste reistijd naar Napels >>

Naar Napels vanaf

Amsterdam

Rotterdam

Eindhoven

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van vliegwinkel.nl en is excl € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
Vliegwinkel.nl
Thema's
Volg Vliegwinkel.nl