Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Italië

Napels

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Over Bangkok
Bezienswaardigheden
Shoppen & uitgaan
Beste reistijd

Vlieg voordelig naar Napels

Shoppen en uitgaan

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Shoppen & Uitgaan in Napels

Shoppen in Napels

Als je naar Napels gaat, zorg dan dat je het shoppen niet overslaat. Zoals in veel Italiaanse steden kun je hier goed slagen voor mooie producten. In de buurt van de Via Chiaia kun je de mooiste (en duurste) winkels vinden. Alle bekende merken hebben zich hier gevestigd.

Restaurants in Napels

Aangezien in Napels de eerste pizza ooit gebakken is, ontbreekt het niet aan goeie pizzaria's. Het restaurant waar de eerste pizza gebakken is, bestaat ook nog. Dit restaurant heet Antica Pizzeria Port'Alba en is zeker een bezoekje waard. De Napolitaanse keuken heeft veel meer te bieden naast pizza en pasta. Er zijn lokale en verse producten in overvloed, dus geef je over aan de verse vis (vongole, ciacianielli, dat zijn kleine visjes die vaak gestoomd worden), kruidige worstjes (salsicce) en strooi over elke maaltijd de beste Italiaanse kaas.

Uitgaan in Napels

Jonge mensen in Napels gaan veel op stap. Bekende clubs zijn Velvet Zone, Clu en Occhi Occhi Oh. Deze laatste club is alsof je je in Miami waant. Als je niet het nachtleven in wilt duiken, zijn er genoeg barretjes waar je kunt genieten van een glas goede wijn of een glaasje Limoncello om de dag af te sluiten.

Naar Napels vanaf

Amsterdam

Rotterdam

Eindhoven

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van vliegwinkel.nl en is excl € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
Vliegwinkel.nl
Thema's
Volg Vliegwinkel.nl