Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Italië

Sardinië

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Over Sardinië
Bezienswaardigheden
Shoppen & uitgaan
Beste reistijd

Vlieg voordelig naar Sardinië

Sardinië

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Sardinië

2.000 kilometer kustlijn met warme zandstranden en bovendien bergen op de achtergrond. Wat wil je nog meer? Je vindt deze schoonheid in Sardinië, een groot eiland in de Middellandse Zee. Het behoort tot Italië, maar heeft een geheel eigen sfeer en cultuur. Sardinië is een goede bestemming voor een heerlijke zonvakantie, actieve vakantie of fly-drive. Verder heeft Sardinië een aantal leuke steden om te bezoeken, zoals Cagliari, Olbia, Alghero en Tortoli. Genoeg te ontdekken op dit bijzondere eiland!

Vergelijk alle vliegtickets naar Sardinië in een handig overzicht

Naar Sardinië vliegen veel verschillende luchtvaartmaatschappijen. Na je zoekresultaat zie je in een handig overzicht de vliegtickets van alle airlines die vliegen naar Sardinië. Je kunt vliegtickets naar Sardinië boeken met onder andere KLM, ITA Airways en Lufthansa. Ook vliegen er een aantal low-cost maatschappijen naar Sardinië. Je kunt vliegtickets naar Sardinië boeken van Eurowings en Ryanair.

Te doen in Sardinië

Sardinië is een uitstekende bestemming voor een zonvakantie, actieve vakantie of culturele stedentrip. Er is veel geschiedenis te vinden, maar ook een lange kustlijn met zacht zand en lekker weer. In de steden kun je mooie kathedralen en eeuwenoude gebouwen bekijken. Er is veel te zien in Sardinië!

Meer over de bezienswaardigheden in Sardinië >>

Shoppen & uitgaan in Sardinië

Als je vliegtickets naar Sardinië boekt en van winkelen houdt, dan ga je een nieuwe manier van shoppen beleven. Op Sardinië gebeurt het meeste winkelen in de buitenlucht op een van de vele markten. Hier kun je antiek kopen, maar ook verse producten die lokaal verbouwd zijn. Shoppen naar de grote en luxe merken kun je het beste doen in Cagliari, waar je grote winkelstraten hebt. Uitgaan doe je op Sardinië natuurlijk met je voeten in het zand!

Meer over shoppen & uitgaan in Sardinië >>

Beste reistijd

Sardinië kent een warm klimaat. Daarom is het er in de zomer en nazomer ook goed toeven. In de winter koelt het af tot ongeveer 10 graden, maar met carnaval blijf je wel warm van al het dansen! Voor actieve vakanties, zonvakanties en stedentrips is Sardinië dus eigenlijk het hele jaar door geschikt.

Meer over de beste reistijd naar Sardinië >>>

Naar Sardinië vanaf

Amsterdam

Rotterdam

Eindhoven

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van vliegwinkel.nl en is excl € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
Vliegwinkel.nl
Thema's
Volg Vliegwinkel.nl