Vlieg voordelig met Norwegian

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Informatie over Norwegian

Norwegian is een Noorse lowcost-maatschappij. Het is de tweede grootste airline in Scandinavië. De basis van deze luchtvaartmaatschappij is Oslo Gardermoen. In 1993 werd de luchtvaartmaatschappij onder de naam Norwegian Air Shuttle opgericht.

Lees meer over:

Reizen met Norwegian

In het begin vloog deze airline vooral naar het westen van Noorwegen, terwijl de airline nu vanuit Oslo naar wel 100 verschillende bestemmingen vliegt. Als je met Norwegian vliegt kan je rekenen op gratis Wi-Fi aan boord, op on demand entertainment en op comfortabele stoelen. Daarnaast zal de bemanning er alles aan doen om jouw vlucht zo aangenaam mogelijk te maken.

Check-in & bagage bij Norwegian

Iedere airline heeft andere voorwaarden voor check-in en bagage. Het is dus goed om vooraf te kijken of je verplicht online in moet checken, vanaf wanneer je online in kan checken en wat de regels voor bagage zijn zodat je op het vliegveld niet voor verrassingen komt te staan.
Lees meer over check-in en bagage>>

Aanbiedingen van Norwegian

Op zoek naar aanbiedingen van Norwegian? We hebben de populairste aanbiedingen van Transavia voor je op een rij gezet. Zo weet je zeker dat je een voordelige tarieven mist.
Bekijk de aanbiedingen >>

Bestemmingen van Norwegian

Benieuwd naar welke bestemmingen Norwegian vliegt? We hebben een overzicht van de top 10 populairste bestemmingen voor je op een rij gezet.
Bekijk de bestemmingen>>

Overige informatie Norwegian

Norwegian Frequent Flyer Programma

Het Frequent Flyer Programma van Norwegian heet Norwegian Reward. Met het programma kun je cashpoints sparen voor hotel- en autohuurarrangementen, alle vluchten van Norwegian en vele andere cadeaus. Je kunt je cashpoints inwisselen voor flinke korting op:

  • Vliegtickets
  • Extra bagage
  • Stoel reservaties
  • Annuleringsverzekering
  • Omboeken van vluchten
*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Mis geen aanbiedingen meer

We zijn er voor jou!

Je ontvangt je e-ticket(s)
binnen 5 min.

Altijd € 10 korting
op je volgende boeking

Wij staan 365 dagen
per jaar voor je klaar

Jouw reisagent
sinds 1989