Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wizz Air

W6

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Over Wizz Air
Aanbiedingen
Bestemmingen
Check-in & Bagage

Vlieg voordelig met Wizz Air

Check In Bagage

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Check-in & Bagage bij Wizz Air

Wizz Air check-in informatie

Online inchecken is mogelijk via de website van Wizz Air of via de app vanaf 30 dagen voor de vlucht en tot 3 uur voor de geplande vertrektijd van de vlucht. Print, wanneer je online incheckt bij Wizz Air, je eigen instapkaart uit en neem deze samen met je reisdocument mee naar de luchthaven. Ook is het mogelijk om deze instapkaart op je telefoon op te slaan.

Inchecken bij een incheckbalie is mogelijk vanaf 2 uur tot uiterlijk 40 minuten voor vertrek, volgens de aangegeven vertrektijden op de luchthaven van vertrek. Inchecken bij een incheckbalie kost bij Wizz Air €10 per passagier. Passagiers die met ingecheckte bagage reizen, moeten zich minimaal 40 minuten voor vertrek van de vlucht melden bij de incheckbalie.

Hoe werkt online inchecken bij Wizz Air?

Bagagevoorwaarden van Wizz Air

Als je gaat vliegen met Wizz Air, bekijk dan voordat je vertrekt de afmetingen en de bagagevoorwaarden van Wizz Air:

Regels voor handbagage Wizz Air

Wizz Air biedt twee opties voor handbagage, maar heeft een strikt "één stuk handbagage per passagier"-beleid. Het verschil tussen de mogelijkheden is de grootte van de bagage.

 1. Kleine handbagage:

Als je handbagage 40 x 30 x 20 cm of kleiner is, mag het gratis mee aan boord. De tas moet onder de stoel voor je passen.

 • Grote handbagage:
 • Als je handbagage groter is dan de afmetingen van kleine handbagage, maar niet groter dan 55x40x23cm, dan kun je het tegen een vergoeding mee aan boord nemen. De handbagage moet wel in het bagagevak passen. Je moet in staat zijn de handbagage zonder hulp in het bagagevak te plaatsen.

  Met Wizz Air’s nieuwe grote handbagage-upgrade heb je de mogelijkheid om de grootte van je bagage te verhogen, zelfs na de aankoop van vervoer voor grote handbagage. Je kunt tot drie uur vóór vertrek upgraden naar incheck-bagage als je meer ruimte nodig hebt.

  Lees meer over de regels voor handbagage van Wizz Air

  Regels voor ruimbagage Wizz Air

  Elke passasier mag tot zes stuks ingecheckte bagage meenemen van maximaal 32 kg per stuk. De maximale afmetingen van één stuk bagage, zijn 149 x 119 x 171cm (l x h x b). Voor elk stuk bagage dat wordt ingecheckt, worden bagagekosten in rekening gebracht: deze gelden per stuk bagage, per vlucht en per passagier. De eerste drie stukken ingecheckte bagage kunnen online gekocht worden, de daaropvolgende op de luchthaven.

  Lees meer over de regels voor ruimbagage van Wizz Air

  *Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

  Klantenservice
  Vliegwinkel.nl
  Thema's
  Volg Vliegwinkel.nl