Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

Alicante Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Airlines en bestemmingen
De luchthaven
Adres
Vervoer

Vlieg voordelig van en naar Alicante Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Adres Alicante Airport

Alicante Airport
03195 EL Altet
Alicante, Spanje

Vertrek naar Alicante Airport

Alicante Airport (ALC) ligt aan de Spaanse Costa Blanca, ten zuidwesten van de stad. Het is de belangrijkste luchthaven van de regio’s Alicante en Murcia. Voorheen verzorgde Alicante Airport vrijwel alleen binnenlandse vluchten, maar tegenwoordig zijn dit ook internationale vluchten. En niet alleen het aantal internationele vluchten is gestegen, ook hebben de binnenlandse vluchten een sterke groei doorgemaakt. Leuk weetje: Alicante Airport is in 2010 uitgeroepen tot de zesde drukste luchthaven van Spanje qua aantal passagiers.

Alicante Airport is onderdeel van de gemeente Elche. Wanneer je vanaf de luchthaven naar het centrum reist, ben je 20 minuten onderweg. Het centrum van Elche ligt namelijk 19 kilometer van Alicante Airport vandaan. De stad Alicante zelf ligt op 11 kilometer afstand van het vliegveld, wat je ook ongeveer 20 minuten reistijd kost.

De luchthaven is prima bereikbaar vanuit verschillende richtingen. Via de snelwegen A-7 en AP-7 kom je gemakkelijk bij de luchthaven en het vliegveld wordt op de borden duidelijk aangegeven.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
Vliegwinkel.nl
Thema's
Volg Vliegwinkel.nl