Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

Alicante Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Airlines en bestemmingen
De luchthaven
Adres
Vervoer

Vlieg voordelig van en naar Alicante Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vervoer vanaf Alicante Airport

Met de auto vanaf Alicante Airport

Wanneer je met de auto vanaf Alicante Airport reist zal het je ongeveer 20 minuten kosten voordat je in het centrum bent. Alicante ligt namelijk op 11 kilometer afstand van het vliegveld.

Met het openbaar vervoer vanaf Alicante Airport

Bus naar Alicante

De enige optie om met het openbaar vervoer vanaf Alicante Airport naar Alicante te reizen is met SuBus. Lijn C-6 rijdt naar het centrum van de stad. De bus stopt onder andere bij het treinstation. Op de stations Alfonso X El Sabio and Plaza de los Luceros kun je overstappen op de stadstram. Voor een ticket voor de bus betaal je slechts € 3,85 per persoon. De kaartjes kun je gewoon bij de buschaffeur kopen.

Bus naar Benidorm

Ook is het mogelijk om in plaats van naar Alicante naar Benidorm te reizen. Benidorm is heel geliefd bij toeristen en wordt veel bezocht door aankomende passagiers. Met de intercitybussen kun je reizen richting Benidorm en Calpe. De reis naar de badplaats duurt ongeveer drie kwartier, maar je hoeft niet over te stappen. De reis naar Calpe duurt anderhalf uur. De bus stopt vlakbij het centrale station van Benidorm en Calpe. Een enkele reis kost ongeveer € 9,45 voor volwassenen. Je kunt je kaartje in de bus kopen of vantevoren op de website.

Met de taxi vanaf Alicante Airport

Reis je liever met de taxi vanaf Alicante Airport, kijk dan uit naar taxi's met een groene streep op de auto. Dit zijn de officiele taxi's van Radio Taxi Elche. Op de luchthaven is van dit taxibedrijf ook een informatiebalie aanwezig. De prijs voor een taxi naar Alicante is ongeveer € 20,-. Naar Benidorm kost een taxirit tussen de € 65,- en €75,-. Als je vantevoren online boekt, krijg je korting op de taxi's van Radio Taxi Elche.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
Vliegwinkel.nl
Thema's
Volg Vliegwinkel.nl