Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Allgäu Airport Memmingen

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Airlines en bestemmingen | vliegwinkel.nl
De luchthaven
Adres
Vervoer

Vlieg voordelig van en naar Allgäu Airport Memmingen

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vervoer vanaf Allgäu Airport Memmingen

Met de auto vanaf Allgäu Airport

Reis je met de auto vanaf Allgäu Airport dan ben je binnen een kwartier in de stad Memmingen en binnen een uur en 20 minuten in de stad München. Via de Tiroler Ring rijd je richting Memmingen en via de snelweg A96 rij je richting München.

Met het openbaar vervoer vanaf Allgau Airport

Bus

Buslijnen 2 en 810/811 rijden tussen het vliegveld en het centraal station van Memmingen. De bus rijdt van half 7 ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds. Reis je op zondag tussen Memmingen en Algäu Airport? Dan dien je er rekening mee te houden dat op zondagochtend de bus pas vanaf 8 uur ’s ochtends rijdt. De bus doet er ongeveer een kwartier over om van Memmingen naar het vliegveld te rijden. De prijs voor een enkeltje is ongeveer € 3 voor volwassenen en ongeveer € 2,50 voor kinderen van 4 tot 14 jaar.

Zet je je reis vanaf Allgäu Airport voort in de richting van München, Zürich, St. Gallen en Dornbirn? Dan kun je gebruikmaken van de goede shuttlebus service van het vliegveld (Algäu Airport Express).
Een rit naar München kost ongeveer € 15 euro voor een volwassenen en € 8 voor een kind. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om een familieticket te kopen voor € 30. Voor koffers of tassen van grote omvang dien je per bagagestuk € 5 bij te leggen. De bus doet er ongeveer anderhalf uur over om van het vliegveld naar München te rijden. Tickets kun je vooraf online bestellen.

Met de taxi vanaf Allgäu Airport

Bij aankomst op Algäu Airport staan direct buiten de terminal verschillende taxibedrijven voor je klaar bij de officiële taxistop. Taxiprijzen kunnen verschillend zijn 's nachts dan overdag. Een rit met de taxi naar het centraal station van Allgäu kost tussen de € 10 en de € 16.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
Vliegwinkel.nl
Thema's
Volg Vliegwinkel.nl