Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

Arlanda Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

De luchthaven
Airlines en bestemmingen
Vervoer
Adres

Vlieg voordelig van en naar Arlanda Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Adres Arlanda Airport

Stockholm Arlanda Airport,
190 45 Stockholm-Arlanda
Zweden

Vertrek naar Arlanda Airport

Met de auto naar Arlanda Airport rijd je over de E4. De afstand naar de luchthaven vanuit het centrum van Stockholm is ongeveer 42 kilometer. Houd er rekening mee dat er vaak files staan op de wegen van en naar het centrum. Reken dus genoeg tijd als je met de auto naar Arlanda Airport reist, zodat je niet je vlucht mist.

Parkeren

Parkeren bij Arlanda Airport is erg makkelijk. Alle parkeerplaatsen bij de luchthaven zijn met camera’s bewaakt. Vooraf online een plekje reserveren is altijd goedkoper en je bent verzekerd van een parkeerplaats. Verder zijn er verschillende opties voor parkeren:

Kort parkeren

Short Stay Parking is mogelijk bij iedere terminal, voor een minimum van 30 minuten tot maximaal een uur. Per uur betaal je ongeveer € 8,50. Deze plekken zijn dus vooral geschikt als je iemand afzet bij de luchthaven. Als je wilt parkeren voor een dag is het goedkoper om op een Long Stay Parking te parkeren.

Lang parkeren

Parkeren voor langere tijd kan bij Long Stay Parking. Er zijn 2 grote Long Stay parkeerplaatsen, Alfa en Beta. De Alfa-parkeerplaats ligt het dichtst bij de terminals, de Beta-parkeerplaats ligt een stukje verder. Er rijden vanaf beide parkeerplaatsen gratis bussen naar de terminals, deze gaan minstens 8 keer per uur. Per uur betaal je rond de € 5,- op beide parkeerplaatsen. Op de Alfa-parkeerplaats ligt de dagprijs rond de € 16,- voor de eerste 4 dagen dat je parkeert. Voor de Beta-parkeerplaats geldt deze prijs de eerste 3 dagen. Als je langer dan 3 dagen parkeert is het goedkoper om een parkeerplaats voor een week te nemen, deze kosten ongeveer € 60,-.

Express parking

Arlanda Airport biedt je de mogelijkheid om vlakbij de terminals te parkeren, zowel indoor als outdoor. De parkeerplaatsen worden door middel van camera's bewaakt. Ook vind je hier stations waar je je elektrische auto kan opladen.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
Vliegwinkel.nl
Thema's
Volg Vliegwinkel.nl