Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Payday Deals: nu korting op ALLE vliegtickets! 🤑

Arlanda Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

De luchthaven
Airlines en bestemmingen
Vervoer
Adres

Vlieg voordelig van en naar Arlanda Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vervoer vanaf Arlanda Airport

Met de auto vanaf Arlanda Airport

Arlanda Airport ligt op ongeveer 45 kilometer van het centrum van Stockholm. Met de auto vanaf de luchthaven ben je ongeveer een half uur tot drie kwartier onderweg. Je kunt reizen over de E4, deze weg brengt je rechtstreeks naar Stockholm.

Met het openbaar vervoer vanaf Arlanda Airport

Trein

Om gemakkelijk vanaf Arlanda Airport naar het centrum van Stockholm te reizen, neem je de Arlanda Express. Deze hogesnelheidstrein brengt je in 20 minuten naar het centrum van Stockholm. De trein rijdt 4 keer in het uur (elk kwartier), tijdens de ochtend- en avondspits rijdt hij 6 keer per uur. Een ticket voor een enkele reis kost ongeveer € 27,-.

Je kan ook kiezen voor de regionale treinen, deze doen er ongeveer een kwartier langer over dan de hogesnelheidstrein. Deze treinen zijn goedkoper dan de hogesnelheidslijn.

Bus

In plaats van met de trein kun je ook met de Bus naar Stockholm reizen. Deze bussen vertrekken elke 10 minuten, de rit duurt ongeveer 45 minuten. De bus stopt op een aantal plekken in de stad, de eindhalte is bij het centraal station.

Je kunt je tickets het beste van tevoren online bestellen, ze zijn dan goedkoper en je bent verzekerd van een plek in de bus.

Met de taxi vanaf Arlanda Airport

Een taxi vanaf Arlanda Airport kun je vooraf boeken of ter plekke betalen. Sommige taxi-bedrijven werken met een vaste prijs terwijl andere bedrijven hun prijs op een andere manier berekenen. Reken op een bedrag vanaf € 55,-. De rit duurt ongeveer 40 minuten.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
Vliegwinkel.nl
Thema's
Volg Vliegwinkel.nl