Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

EuroAirport Basel Mulhouse Freiburg

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Airlines en bestemmingen
De luchthaven
Adres
Vervoer

Vlieg voordelig van en naar Basel Mulhouse Freiburg Airport

Basel Mulhouse Freiburg Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

De luchthaven Basel Mulhouse Freiburg Airport

EuroAirport Basel Mulhouse Freiburg wordt jaarlijks bezocht door vele reizigers, omdat het vliegveld centraal ligt voor vakanties naar Frankrijk, Duitsland en Zwitserland. De stad Bazel ligt dichtbij dit drielandenpunt en de luchthaven ligt net over de grens. Het heeft een Frans en Zwitsers gedeelte. Heel bijzonder dus! Daardoor heeft de luchthaven ook meerdere luchthavencode’s (BSL, MLH, EAP). Dat maakt voor je boeking niks uit.

De volgende voorzieningen kun je vinden op Basel Mulhouse Freiburg:

  • Gratis WIFI (2 uur)
  • VIP lounges
  • Treinstation
  • Bus- of tramverbinding
  • Taxi
  • Parkeergelegenheid

De luchthaven heeft een bescheiden aanbod aan eet- en drinkgelegenheden. Op de bovenste verdieping bevindt zich een restaurant. Hier is er mogelijk om à la carte eten te bestellen. Ook is het mogelijk om eten te verkrijgen op het zelfbedieningsdeel van het restaurant. Verder zijn er enkele snackbarretjes en cafés. De luchthaven heeft een nationaal en internationaal deel. In het internationale deel zijn er enkele tax-freeshops waar je belastingvrij kunt winkelen. Op Basel Mulhouse Freiburg Airport zijn er vele lounges aanwezig waar je tegen betaling even tot rust kunt komen na een lange vlucht of gewoon even in kunt wachten voordat je vertrekt. Bovendien heb je hier een prachtig uitzicht!

De luchthaven is goed toegankelijk voor gehandicapten en mindervaliden reizigers. Er zijn liften, speciale toiletten, incheckbalies en rolstoelhellingen. Hierdoor wordt reizen op Basel Mulhouse Freiburg Airport ook voor deze reizigers aangenaam.

Parkeren

De parkeergarages op EuroAirport Basel Mulhouse Freiburg zijn opgedeeld in twee landen: Frankrijk en Zwitserland. Beiden hebben plekken voor kort en lang parkeren. Het Zwitserse gedeelte ligt aan de kant van de Zwitserse terminals en de Franse parkeerplaatsen aan de kant van de Franse terminals. Hoewel je gemakkelijk tussen de terminals kunt lopen voor het inchecken, is het handig om vooraf te kijken vanaf welke terminal je vliegt. In de parkeergarages zijn er aparte plaatsen beschikbaar voor mindervaliden reizigers.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
Vliegwinkel.nl
Thema's
Volg Vliegwinkel.nl