Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Payday Deals: nu korting op ALLE vliegtickets! 🤑

Berlijn Schönefeld Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Airlines en bestemmingen
De luchthaven
Adres
Vervoer

Vlieg voordelig van en naar Berlijn Schönefeld Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vervoer vanaf Berlijn Schönefeld Airport

Met de auto vanaf Berlijn Schönefeld Airport

Met de auto reis je gemakkelijk vanaf het vliegveld naar het centrum van Berlijn. Berlijn ligt op 22 kilometer afstand van het vliegveld en met de auto ben je ongeveer iets langer dan een half uur onderweg. Je kunt reizen via de A113 en de B96a om naar Berlijn te komen.

Met het openbaar vervoer vanaf Berlijn Schönefeld Airport

Trein

Er is een treinstation gevestigd bij de luchthaven. Vanaf dit station vertrekken regionale treinen en de S-Bahn. Om bij het treinstation aan te komen, moet je ongeveer vijf minuten lopen vanaf de aankomsthal. De S-Bahn vertrekt elke tien minuten. De S9 rijdt tussen Pankow, Ostkreuz en de luchthaven. S45 rijdt tussen Südkreuz, Baumschulenweg en de luchthaven.
Onder de regionale treinen valt onder andere een Airport Express lijn. Dit zijn de treinen RE 7 en RB 14. Deze rijden vanaf Berlijn tot aan de luchthaven. RB 22 rijdt ook vanaf Berlijn, maar vertrekt maar een keer per uur. De reistijd vanaf Berlijn met de trein naar de luchthaven en andersom is ongeveer een half uur.

Bus

Je kunt er ook voor kiezen om met de bus vanaf Berlijn Schönefeld Airport te reizen. Je kunt dan de expressbus X7 nemen. Deze rijdt tussen Rudow en de luchthaven.

Met de taxi vanaf Berlijn Schönefeld Airport

Natuurlijk is het ook mogelijk om met de taxi vanaf Berlijn Schönefeld Airport te reizen. Er staan verschillende taxibedrijven voor je klaar bij terminal A. Gebruik alleen de taxi's die op deze taxistandplaats staan en een duidelijk taxibord op de auto hebben. Soms moet je extra betalen voor grote stukken bagage of als je met je creditcard wilt betalen.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
Vliegwinkel.nl
Thema's
Volg Vliegwinkel.nl