Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Payday Deals: nu korting op ALLE vliegtickets! 🤑

Bilbao Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Airlines en bestemmingen
De luchthaven
Adres
Vervoer

Vlieg voordelig van en naar Bilbao Airport

Bilbao Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

De luchthaven Bilbao Airport

Bilbao Airport (BIO) is is het grootste vliegveld van Baskenland in de stad Bilbao. Deze stad is vooral bekend om het wereldberoemde Guggenheim Museum. Bilbao Airport wordt ook veel gebruikt als vliegveld voor een stedentrip naar de culinaire stad San Sebastian. Deze stad heeft de meeste restaurants met Michelinsterren per vierkante meter en bovendien een prachtig strand. Vanaf Bilbao Airport is het ongeveer een uur rijden naar San Sebastian.

Blijf je nog even op Bilbao Airport? Dan zijn er een aantal voorzieningen op het vliegveld:

  • Gratis WiFi
  • VIP lounges
  • Bus- of tramverbinding
  • Taxi
  • Parkeergelegenheid

Op zoek naar een Spaans souvenirtje? Bij aankomst en vertrek op Bilbao Airport shop je belastingvrij in het duty-free winkelcentrum. Hier heb je keuze uit verschillende producten met de beste prijzen. Verder zijn er winkels die typische authentieke Spaanse producten verkopen uit verschillende regio’s in Spanje. Ook zijn er verschillende airportlounges gevestigd om even bij te komen tijdens het reizen, waaronder een VIP lounge. Onder het genot van een hapje en een drankje kun je hier heerlijk ontspannen. Ga je liever even ergens anders zitten, dan zijn er vele cafés, bars en restaurants gevestigd op Bilbao Airport waaruit je kunt kiezen. Ook is er gratis WiFi en toegang tot computers met internet.

Ook is er rekening gehouden met gehandicapten of mindervalide passagiers en zijn er bijvoorbeeld speciale parkeerplaatsen en liften die reizen vanaf en naar Bilbao Airport prettig laten verlopen.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
Vliegwinkel.nl
Thema's
Volg Vliegwinkel.nl