Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Budapest Ferihegy Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

De luchthaven
Airlines en bestemmingen
Vervoer
Adres

Vlieg voordelig van en naar Budapest Ferihegy Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vervoer vanaf Budapest Ferihegy Airport

Met de auto vanaf Budapest Ferihegy Airport

Budapest Ferihegy Airport ligt op ongeveer 16 kilometer van het centrum van Boedapest. Met de auto ben je tussen de 20 en 60 minuten bij de luchthaven. Vanaf het centrum neem je Route 4, deze weg brengt je rechtstreeks naar het vliegveld.

Met het openbaar vervoer vanaf Budapest Ferihegy Airport

Trein

Vanaf Budapest Ferihegy Airport kun je de trein pakken naar het Nyugati station, midden in het centrum van Boedapest. Een kaartje voor deze trein kost ongeveer € 1,50 en de rit duurt 25 minuten. Je kunt dit treinkaartje niet van tevoren kopen. Het gaat hier om een reguliere trein en de kaartjes kun je uit een ticketautomaat halen op het station.

Metro

In plaats van met de trein kun je ook gebruik maken van het uitgebreide metronetwerk van Boedapest. Om bij het metrostation van het vliegveld te komen kun je gebruik maken van een shuttlebus, bus 200E. Vanaf hier kun je elke metro pakken, het vliegveld is namelijk de laatste halte van lijn 3, ze gaan dus allemaal weer terug naar het centrum van Boedapest.

Met de taxi vanaf Budapest Ferihegy Airport

Een taxi vanaf Budapest Ferihegy Airport is het makkelijkst ter plekke te betalen. Er staan dagelijks honderden auto's klaar om mensen naar de stad te vervoeren. Het bekendste bedrijf is Főtaxi. Een ritje naar het centrum kost bij dit bedrijf ongeveer € 22,- en zal niet langer dan een half uur in beslag nemen.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
Vliegwinkel.nl
Thema's
Volg Vliegwinkel.nl