Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

Chania Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Airlines en bestemmingen
De luchthaven
Adres
Vervoer

Vlieg voordelig van en naar Chania Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vervoer vanaf Chania Airport

Met de auto vanaf Chania Airport

De reistijd met de auto vanaf de luchthaven naar het centrum van de stad is ongeveer 20 minuten. De luchthaven ligt namelijk op 15 kilometer afstand van Chania. Als je in plaats van naar Chania liever naar Heraklion reist, ben je ongeveer 2 uur onderweg. Deze afstand bedraagt ongeveer 145 kilometer. Ben je van plan om een auto te huren is dit geen enkel probleem. Bij de arrival hall van Chania Airport zijn een aantal grote namen van de autoverhuur branche.

Met het openbaar vervoer vanaf Chania Airport

Bus KTEL (Chania)

De bus van het vervoersbedrijf KTEL staat voor je klaar op de luchthaven. Deze vertrekt zes keer per dag van het vliegveld naar Chania. Zeven keer per dag rijdt er een bus in tegenovergestelde richting. De reistijd met deze bus ligt rond de 30 minuten. Een ticket kost € 2,30.

Met de taxi vanaf Chania Airport

Kies je ervoor om een taxi te pakken vanaf de luchthaven naar Chania stad? Dat is geen probleem, je kunt de taxi's herkennen aan hun blauwe kleur met het bekende taxibordje daarbovenop. Voor een taxirit naar Chania ben je ongeveer € 40,- kwijt. Spreek altijd van te voren een prijs af of reserveer al van te voren een taxi die je opwacht. Zo begint je vakantie met een stuk minder stres!

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
Vliegwinkel.nl
Thema's
Volg Vliegwinkel.nl