Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

Charleroi Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Airlines en bestemmingen
De luchthaven
Adres
Vervoer

Vlieg voordelig van en naar Charleroi Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vervoer vanaf Charleroi Airport

Met de auto vanaf Charleroi Airport

Charleroi Airport bevindt zich dichtbij een snelwegenknooppunt, waardoor het een gemakkelijke luchthaven is om naar toe te rijden met de auto. Een rit van Charleroi Airport naar Breda duurt ongeveer 2 uur, naar Maastricht een kleine 1,5 uur en naar Amsterdam 3,5 uur.

Met het openbaar vervoer vanaf Charleroi Airport

Bus

Vanaf Charleroi Airport rijden er twee keer per uur shuttlebussen naar station Brussel Zuid, Luxemburg en Lille. Het is aan te raden om tickets voor deze bussen online te kopen, omdat dit een stuk voordeliger is.

Vanuit Charleroi Airport rijdt bus A binnen 20 minuten rechtstreeks naar station Charleroi Zuid.
Vanaf daar kun je verder reizen naar verdere bestemmingen met de trein of de bus. Tickets voor de bus en de trein zijn beschikbaar op de stations en in de terminals van Charleroi Airport.

Met de taxi vanaf Charleroi Airport

Bij de terminals staan taxi’s te wachten om je naar je bestemming te brengen. Een aantal bedrijven zijn Rapid Tax, Sympatax, Taxis Carolo, Ideal Tax en Taxi Europe. De kosten voor een taxirit van Amsterdam naar Brussel liggen rond de €90. Je kunt ook een auto huren bij één van de vele autoverhuurbedrijven op de luchthaven (Avis, Europcar, Hertz, Sixt).
Je kunt ook goed voorbereid op reis en een auto van tevoren huren bij vliegwinkel.nl.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
Vliegwinkel.nl
Thema's
Volg Vliegwinkel.nl