Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Corfu Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Airlines en bestemmingen
De luchthaven
Adres
Vervoer

Vlieg voordelig van en naar Corfu Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vervoer vanaf Corfu Airport

Met de auto vanaf Corfu Airport

Kies je ervoor om met de auto vanaf Corfu Airport te reizen? Dan ben je niet lang onderweg. Het vliegveld ligt namelijk op zeer korte afstand van de hoofdstad van Corfu vandaan. Het centrum van de stad bereik je met de auto binnen enkele minuten. Corfu Airport ligt slechts op ongeveer 3 kilometer van het centrum van Corfu Town af.

Met het openbaar vervoer vanaf Corfu Airport

De bus naar Corfu Town

Wanneer je aankomt op de luchthaven staan er verschillende bussen voor je klaar. In en rondom de hoofstad rijden blauwe bussen terwijl op de rest van het eiland groene bussen rijden. Om naar Corfu Town te reizen, kun je lijn 15 nemen. Deze verbindt Corfu Airport met de Blue Bus Terminal in Corfu Town. Het busstation is te vinden bij het San Rocco plein in het centrum van de stad. Vanaf de Blue Bus terminal kun je de stad intrekken of verder reizen naar andere bestemmingen met de groene bussen. De reistijd vanaf de luchthaven naar het centrum met de bus is 10 minuten.

Met de taxi vanaf Corfu Airport

Buiten bij de terminal staan er verschillende taxi’s voor je klaar. Het is mogelijk om een taxi te nemen naar het centrum van de stad voor een kleine prijs aangezien het op een kleine afstand ligt. Je kunt natuurlijk altijd van te voren een taxi reserveren.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
Vliegwinkel.nl
Thema's
Volg Vliegwinkel.nl