Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

Dubai Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

De luchthaven
Airlines en bestemmingen
Vervoer
Adres

Vlieg voordelig van en naar Dubai Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vervoer vanaf Dubai Airport

Met de auto vanaf Dubai Airport

Dubai Airport ligt op ongeveer 14 kilometer van het centrum van Dubai. Met de auto kun je gemakkelijk reizen via de E11. Deze weg gaat vanuit het centrum van Dubai bijna helemaal tot aan de luchthaven. De route duurt ongeveer een kwartier.

Met het openbaar vervoer vanaf Dubai Airport

Metro

Het is gemakkelijk om met de metro vanaf Dubai Airport naar Dubai te reizen. Er zijn twee lijnen vanaf de luchthaven. De meeste hotels liggen aan deze twee routes. Metro’s vertrekken elke 10 minuten. Kaartjes kun je kopen in de luchthaven. Het tarief is afhankelijk van hoeveel zones je reist.

Bus

Je kunt er ook voor kiezen om met de bus vanaf Dubai Airport te reizen. De bushaltes bevinden zich tegenover terminals 1, 2 en 3. Prijzen verschillen per route, maar liggen ongeveer rond € 1,50. Kaartjes moet je kopen in de luchthaven. Dit kan niet bij de buschaffeur.

Met de taxi vanaf Dubai Airport

De taxi’s bij Dubai Airport zijn erg goed geregeld. Je herkent officiële taxi’s aan de crème kleur. Taxi’s met een roze randje hebben een vrouwelijke chaffeur. De prijs van een taxirit verschilt per bestemming, maar ligt naar het centrum van Dubai ongeveer rond € 30,-. Deze rit duurt ongeveer 25 minuten.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
Vliegwinkel.nl
Thema's
Volg Vliegwinkel.nl