Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

Dubrovnik Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Airlines en bestemmingen
De luchthaven
Adres
Vervoer

Vlieg voordelig van en naar Dubrovnik Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Adres Dubrovnik Airport

Cilipi Airport
20213 Cilipi
Kroatië

Vertrek naar Dubrovnik Airport

Dubrovnik Airport is prima bereikbaar via de snelweg. Je reist zo gemakkelijk met de auto, het openbaar vervoer of de taxi van en naar de luchthaven binnen het half uur. Helaas is er geen treinstation in de buurt van Dubrovnik Airport, maar er is wel een busverbinding. Je kunt je auto parkeren bij het vliegveld waar ruimte is voor 200 auto's. Kiss and ride? Parkeren is voor de eerste 15 minuten gratis bij Dubrovnik Airport.

Vertrekken vanaf Dubrovnik met het openbaar vervoer doe je vanaf het Main busstation in Gruž Port. Hier vertrekt 90 minuten voor een normale domestic vlucht en 2 uur voor een normale internationale vlucht een Airport shuttlebus. Op het busstation zelf worden de tijden van de shuttlebussen ook real-time aangegeven.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
Vliegwinkel.nl
Thema's
Volg Vliegwinkel.nl