Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

Faro Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Airlines en bestemmingen
De luchthaven
Adres
Vervoer

Vlieg voordelig van en naar Faro Airport

Faro Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

De luchthaven Faro Airport

Faro Airport (FAO) is een unieke luchthaven in Algarve, ten westen van de stad Faro. Faro is een prachtige stad dat bekend staat om zijn archeologische museums en kathedralen afkomstig uit de Renaissance. Faro is dus de ideale plaats voor een historische en culturele trip. De luchthaven zelf wordt omgeven door natuur en water.

Faro Airport ligt ook dichtbij het druk bezochte Albufeira. De afstand naar het centrum van Albufeira is maar 45 kilometer. Deze stad, die bekend staat om zijn witte stranden en visgebieden, is een stad die je bezocht moet hebben! Het toerisme rondom het gebied Algarve groeit sterk. Mede hierdoor kent Faro Airport een toenemend aantal passagiers en is het in de zomer extra druk op de luchthaven.

Faro Airport biedt haar reizigers een aantal voorzieningen en faciliteiten aan:

  • Gratis WiFi
  • Lounge areas
  • Bagagekluizen
  • Parkeergelegenheid

Op Faro Airport kun je winkelen in een van de vele winkels, waar je de nieuwste producten van bekende merken belastingvrij kunt aanschaffen! Ook zijn er verschillende café’s en restaurants op de luchthaven waar je kunt genieten van een hapje en een drankje. Verder zijn er verschillende lounges waar je de beste comfort krijgt aangeboden, zodat je goed tot rust kunt komen voor of na een lange vlucht.

Parkeren

Faro Airport biedt haar reizigers goede parkeermogelijkheden aan. Er is keuze tussen P1 Classic, P2 Low Cost Plus en P3 Low Cost. P1 is vlak naast de terminal, maar je bent dan wel iets duurder uit. P2 en P3 zijn goedkoper, maar dan moet je wel 3 tot 8 minuten lopen naar de terminal.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
Vliegwinkel.nl
Thema's
Volg Vliegwinkel.nl