Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Payday Deals: nu korting op ALLE vliegtickets! 🤑

Girona Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Airlines en bestemmingen
De luchthaven
Adres
Vervoer

Vlieg voordelig van en naar Girona Airport

Girona Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

De luchthaven Girona Airport

Girona Airport (GRO), of Girona-Costa Brava Airport, is een luchthaven in Catalonië in Spanje. Omdat Girona relatief dicht in de buurt van Barcelona ligt, vliegen veel vakantiegangers met de eindbestemming Barcelona op Girona Airport. Het vliegveld is aanzienlijk kleiner dan het vliegveld in Barcelona en wordt hierdoor veel gebruikt door prijsvechters als Ryanair en Transavia. Verder wordt deze luchthaven veel gebruikt door vakantiegangers die voor een zonnige vakantie aan de Costa Brava kiezen.

Aan de Costa Brava bevinden zich bekende plaatsen als Blanes en Lloret de Mar. Deze plaatsen zijn vooral bekend onder feestvierende vakantiegangers tijdens de zomer. Verder heeft de Costa Brava verschillende prachtige dorpen en steden die gevestigd zijn aan de noordkust van Catalonië. Langs de kust aan het strand heb je de ultieme vakantiebeleving en is dan ook bij veel reizigers erg in trek. Ook is de Costa Brava een geweldige plaats om historische plaatsen te bezoeken en museums te bekijken.

Ondanks dat het vliegveld van Girona aanzienlijk kleiner is dan het vliegveld van Barcelona, zijn er tal van voorzieningen aanwezig.

  • Gratis WIFI
  • Bus- of tramverbinding
  • Taxi
  • Parkeergelegenheid

Zo shop je bij aankomst belastingvrij de in de verschillende winkels. Verder zijn er verschillende cafés en restaurants aanwezig, waaronder McDonald's en Subways. Ook stelt het vliegveld iedere passagier 30 minuten gratis WiFi ter beschikking.

Parkeren

Parkeren kan op Girona Airport op een van de 3500 parkeerplekken. De parkeergarages heten P1, P2 en P4. Deze liggen allemaal op loopafstand van de terminal. Voor een half uur zijn de kosten ongeveer € 0,50. Na 1 uur zijn de kosten ongeveer € 0,80 per uur. Parkeren bij Girona Airport is dus helemaal niet duur.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
Vliegwinkel.nl
Thema's
Volg Vliegwinkel.nl