Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

Gran Canaria Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Airlines en bestemmingen
De luchthaven
Adres
Vervoer

Vlieg voordelig van en naar Gran Canaria Airport

Gran Canaria Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

De luchthaven Gran Canaria Airport

Gran Canaria Airport (LPA) ligt ten zuiden van de hoofdstad Las Palmas de Gran Canaria. De luchthaven ligt 25 kilometer van alle toeristiche hotspots verwijderd en 18 kilometer van de hoofdstad Las Palmas.

De Canarische Eilanden bestaan in totaal uit 13 eilanden. Gran Canaria is een van de grotere eilanden en heeft positie zeven van de grootse eilanden. Gran Canaria is een van de meest populaire bestemmingen in Spanje om je vakantie te vieren. Door het fijne klimaat is het zowel in de winter als in de zomer heerlijk vertoeven op Gran Canaria. Verkoeling nodig? Bezoek dan het populaire strand Las Canteras of zoek de rust op bij een van de vele (bijna) privé strandjes.

De luchthaven is van origine een luchthaven van de Spaanse luchtmacht maar werd in 1930 opengesteld voor het grote publiek. Een leuk feitje is dat Gran Canaria Airport de grootste luchthaven in passagier- en vrachtverkeer van de Canarische Eilanden is. De luchthaven zit zelfs in de top 5 van de grootste luchthavens van Spanje, met maar liefst 10,3 miljoen passagiers per jaar!

Op Gran Canaria Airport zijn diverse voorzieningen.

  • WiFi bij aankomst
  • Sala Galdós VIP Lounge
  • Diverse busverbindingen
  • Taxi
  • Parkeergelegenheid

Even laten weten dat je veilig bent aangekomen? Bij aankomst op de luchthaven kun je gelijk gebruik maken van de WiFi. Daarnaast is er een groot winkelcentrum waar je belastingvrij kunt shoppen of kom bij van je vlucht in de VIP Lounge Sala Galdós Lounge. De lounge bevindt zich in Zona A op de tweede verdieping van de luchthaven. Deze lounge is ideaal wanneer je te vroeg aangekomen bent op de luchthaven of wanneer je net iets langer moet wachten. Je kunt er namelijk fijn relaxen en gebruik maken van tijdschriften, kranten of even iets kijken op de televisies. En dit allemaal onder het genot van een hapje of drankje. Let wel op: de lounge is alleen voor business class passagiers. Ook is er rekening gehouden met mindervaliden reizigers. De terminal is voorzien van speciale liften en hellingbanen. Ook zijn er parkeerplaatsen voor mindervaliden op elk parkeerniveau aanwezig.

Om de plaats van bestemming de bereiken zijn er verschillende buslijnen en voldoende taxi's om gebruik van te maken. Het is helaas niet mogelijk om met de trein te reizen.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
Vliegwinkel.nl
Thema's
Volg Vliegwinkel.nl