Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Payday Deals: nu korting op ALLE vliegtickets! 🤑

Helsinki Vantaa Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Airlines en bestemmingen
De luchthaven
Adres
Vervoer

Vlieg voordelig van en naar Helsinki Vantaa Airport

Helsinki Vantaa Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

De luchthaven Helsinki Vantaa Airport

Helsinki Vantaa Airport is het grootste vliegveld van Finland en bedient het gebied rondom de hoofdstad Helsinki. Helsinki is een prachtige stad die jaarlijks door veel passagiers wordt bezocht. De naam van de luchthaven is af te leiden doordat Helsinki Vantaa Airport in de gemeente Vantaa ligt. Verder beschikt de luchthaven over twee terminals die gebruikt worden voor zowel binnenlandse als buitenlandse vluchten.

Op de luchthaven kun je van de volgende voorzieningen gebruik maken:

  • Gratis WiFi
  • VIP lounges
  • Bagagekluizen
  • Parkeergelegenheid

Na aankomst op Helsinki Vantaa Airport heb je de mogelijkheid om te winkelen in een van de gevestigde winkels en te genieten van de goede service die hier wordt aangeboden. Verder beschikt Helsinki Vantaa Airport over tal van café’s en restaurants die 24 uur per dag geopend zijn. Deze café’s en restaurants accepteren bijna alle valuta, zo kun je heerlijk van een biertje genieten bij Gate 22 in de Pub: The Oak Barrel Irish Pub. Dat is dus geen gedoe met wisselen van munteenheid. Ook is er een gratis WiFi voorziening beschikbaar gesteld waar je als passagier over de gehele luchthaven gebruik van kunt maken. Verder zijn er op Helsinki Vantaa Airport veel bagagekluizen aanwezig waar je je spullen tijdelijk in kunt opbergen, bijvoorbeeld wanneer je gaat winkelen.

De luchthaven heeft een ruime keuze aan parkeermogelijkheden en bijna al deze parkeerplaatsen zijn overdekt. Ook zijn er verschillende lounges die je goede comfort bieden en waar je dus heerlijk kunt uitrusten. Er is niet alleen gratis WiFi op de luchthaven maar ook nog tegen onbepaalde tijd, wanneer je vlucht vertraging heeft kun je dus rustig surfen op het internet op je smartphone, laptop of tablet.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
Vliegwinkel.nl
Thema's
Volg Vliegwinkel.nl