Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Ibiza Airport

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Airlines en bestemmingen
De luchthaven
Adres
Vervoer

Vlieg voordelig van en naar Ibiza Airport

Ibiza Airport

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

De luchthaven Ibiza Airport

Ibiza Airport (IBZ) is het vliegveld voor zowel het populaire eiland Ibiza als Formentera, een ander eiland van de Balearen. Ibiza is voor vele passagiers een zomervakantiebestemming en hierdoor vindt het merendeel van de vluchten plaats gedurende het vakantieseizoen. Ibiza Airport verzorgt zowel internationale als nationale vluchten. Zo vlieg je vanaf Amsterdam zo naar Ibiza Airport. Gedurende het hele jaar is het daarnaast ook mogelijk om naar binnenlandse bestemmingen te vliegen als Barcelona, Madrid en Palma de Mallorca.

Bij aankomst op Ibiza Airport krijg je meteen een zomers gevoel. Door het warme weer wil je natuurlijk het liefst zo snel mogelijk naar je eindbestemming reizen. Blijf je toch nog even op het vliegveld? Dan zijn er tal van voorzieningen voor je waar je gebruik van kunt maken.

  • Gratis WiFi
  • Autohuur
  • Bus- of tramverbinding
  • Taxi
  • Parkeergelegenheid

Er is bijvoorbeeld gratis Wifi aanwezig, er zijn een aantal restaurants en cafetaria's gevestigd op de luchthaven waar je verschillende broodjes, dranken en koffie kunt kopen. Hier kun je terecht wanneer je aankomt op de luchthaven, maar ook wanneer je aan het wachten bent op je vlucht. Ook zijn er verschillende winkels gevestigd waar je belastingvrij kunt shoppen.

Er is rekening gehouden met mindervalide passagiers. Dit zie je terug in de speciale liften en hellingbanen die gemaakt zijn.

Parkeren

Het parkeerterrein bevindt zich tegenover de terminal. Je bent dus binnen no time in de terminal of op de terugweg weer bij je auto.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
Vliegwinkel.nl
Thema's
Volg Vliegwinkel.nl